2012-10-04 18:39:06
Φωτογραφία για ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ SUPER CUP ΣΤΗ NOVA
Τριήμερο Σούπερ Καπ γυναικών στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, καθώς από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, θα υπάρχουν σχετικές εκπομπές.

Το πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς για το βόλεϊ γυναικών διεξάγεται την Κυριακή με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να... μονομαχούν στην Ελασσόνα για το Σούπερ Καπ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τη NOVA, με το συνδρομητικό να μας βάζει στο κλίμα του τελικού από την Παρασκευή με σχετικές εκπομπές.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σούπερ Καπ έχει ως εξής: «Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ και ο κυπελλούχος Ολυμπιακός αναμετρώνται στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, διεκδικώντας τον πρώτο τίτλο της νέας χρονιάς.

H Nova, εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα και ο μεγάλος αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το NS3, στις 16:00, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου.


Το παιχνίδι θα σχολιάζει ο προπονητής της Εθνικής ομάδας γυναικών, Τάκης Φλώρος.

Παράλληλα, η Nova θα πλαισιώσει το ντέρμπι με εκπομπές αφιερωμένες σε αυτό:

Την Παρασκευή 5/10, η εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» (17.00:NS 1/NS 1 HD,

23.00: NS 3) με τον Παντελή Λώλη, θα έχει στο studio δύο βασικά στελέχη των ομάδων. Η Φένια Παπαγεωργίου από την ΑΕΚ και η Σοφία Κοσμά από τον Ολυμπιακό θα μιλήσουν για τον αγώνα, ενώ θα προβληθούν πλούσια ρεπορτάζ με τα τελευταία νέα των μονομάχων και συνεντεύξεις των νέων ξένων αθλητριών των δύο αντιπάλων, την Ουγγαρέζα Βαλέρια Χέγιας (ΑΕΚ) και την Σέρβα Ιβάνα Λούκοβιτς (Ολυμπιακός).

Την Κυριακή στις 15.30 μέχρι την έναρξη του αγώνα στις 16.00, σε ζωντανή σύνδεση με το κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας, ο Παντελής Λώλης υποδέχεται στην εκπομπή «Block In» τον προπονητή της Εθνικής ομάδας γυναικών, Τάκη Φλώρο, σε μια συζήτηση για το γυναικείο βόλεϊ αλλά και για να δώσει τα προγνωστικά του για τον αγώνα.

Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, στην εκπομπή «Block Out», η κάμερα της Nova σας μεταφέρει όλες τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών, τις δηλώσεις των αθλητριών και των προπονητών καθώς και τους πανηγυρισμούς της νικήτριας ομάδας απευθείας από τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ