2012-10-04 16:39:52
Φωτογραφία για Έτσι και αλλιώς έχουμε γίνει ένα...  μπ@#ρδέλο!
Η οικονομική αλλά και κοινωνική κρίση που ζούμε, όπως επίσης και οι... «μάσκες» που πέσανε τα τελευταία χρόνια στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν δημιουργήσει μία κατηφόρα που δεν έχει τελειωμό Τα περιθώρια για... «χιούμορ» έχουν στενέψει επικίνδυνα, κάποιοι που δεν μπορούν να δώσουν στο παιδί τους ένα κομμάτι ψωμί, δεν μπορούν να ανεχτούν πια ούτε τη Σάτιρα τύπου... Λαζόπουλου.

Η αφορμή για να γραφτούν αυτές οι γραμμές είναι η «πρωτοποριακή» διαφήμιση στη φανέλα του Βουκεφάλα. Όπου τα... κορίτσια του «οίκου ανοχής Σούλα» παρουσίασαν τις νέες φανέλες της σεζόν 2012-2013.

Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να κατηγορήσεις τον πρόεδρο της ομάδας (Γιάννη Μπατζιόλα) αφού ο άνθρωπος απηύδησε, μη μπορώντας να στηρίξει οικονομικά την ομάδα του, μη έχοντας καμία στήριξη από κανέναν!  Ίσως αυτή η κίνηση, να αφυπνίσει κάποιους...

Επίσης, -χωρίς διάθεση για ειρωνεία- δεν μπορεί να τα βάλει κανένας και με αυτά τα κορίτσια, που βγάζουν τίμια το ψωμί τους. Άλλωστε οι περισσότεροι  από εμάς στο παρελθόν ή ακόμα και σήμερα έχουμε επισκεφθεί μία... Σούλα.


Αλλά  κατά την άποψή, μου πρόκειται για διακωμώδηση του αθλήματος, δεν θυμάμαι να έχει γίνει πουθενά αλλού αυτό, αλλά ακόμα και αν υπήρχε περίπτωση να είχε επαναληφθεί σε κάποια άλλη χώρα, τα ίδια θα έγραφα (αυτό φυσικά ισχύει και για τη φανέλα του τρόμου). Μας υπενθυμίζει πως μαζί με όλη τη χώρα -πολιτικά και κοινωνικά- είναι και το ποδόσφαιρο μας ένα... μπ@#ρδέλο!

Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω άλλο, τα συμπεράσματα; Δικά σας!
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ