2012-10-04 13:22:06
Φωτογραφία για ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ : ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΡΟΛ - ΜΕΓΙΕΡΙ...
Τον κίνδυνο να χάσει και τους δύο τερματοφύλακές του αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός με τις κινήσεις του Ζαρντίμ, όπως δήλωσε ο Νίκος Σαργκάνης, κάνοντας πάντως λόγο για καταπληκτική εμφάνιση στο Λονδίνο, κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ υποστήριξε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στους δύο πορτιέρο που έχει και να μην χρησιμοποιεί άλλον στο πρωτάθλημα και άλλον στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα ανέφερε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ότι το 3-1 με την Άρσεναλ είναι πλασματικό, οι ελπίδες ωστόσο των Πειραιωτών για πρόκριση είναι πλέον πολύ λίγες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Σαργκάνη:

Για την θέση του τερματοφύλακα: «Δεν μπορείς να επιλέγεις άλλον τερματοφύλακα για το εσωτερικό και άλλο για το εξωτερικό. Όταν ένας τερματοφύλακας φορμαριστεί, δεν βγαίνει από την 11άδα. Εδώ προσπαθείς και ελπίζεις να φορμαριστεί ένας τερματοφύλακας για να μην τον βγάλεις από την 11άδα
. Το περσινό πρωτάθλημα του Μέγιερι ήταν καταπληκτικό. Για έναν τερματοφύλακα, νέο που έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός, στάθηκε πολύ καλά και χωρίς να έχει εμπειρίες. Φάνηκε πέρσι ότι υπάρχει ένας τερματοφύλακας πάνω στον οποίο μπορεί να βασιστεί η ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Έρχεται και ο Κάρολ στην ομάδα, ένας εξίσου καλός τερματοφύλακας. Ναι, αλλά σαν προπονητής πρέπει να επιλέξεις ποιος είναι ο πρώτος και ποιος ο δεύτερος τερματοφύλακας γιατί διαφορετικά έτσι κινδυνεύεις να χάσεις και τους δύο».

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ: «Ο Ολυμπιακός μου άρεσε πάρα πολύ. Η εμφάνισή του στο πρώτο ημιχρόνο ήταν καταπληκτική. Εάν κάποιος δει το σκορ δεν θα έχει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Δεν έδωσε χώρους, μάρκαρε σωστά και ήταν παραγωγικός. Ήταν μια ομάδα με αρχή και τέλος. Έπαιξε καλά και η ήττα ήρθε στις λεπτομέρειες και έχουν να κάνουν με το επίπεδο των παικτών. Οι παίκτες της Άρσεναλ ήταν σαφώς πιο γρήγοροι. Αυτό και κάποια άλλα στοιχεία έκαναν τη διαφορά. Πρέπει να συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις και να βρει ρυθμό και ταυτότητα. Ήταν πολύ καλός σε σχέση με ό,τι είχε παρουσιάσει μέχρι τώρα. Πρέπει να αποδεικνύει συνεχώς ότι μπορεί στην Ευρώπη».

Για τις ελπίδες πρόκρισης: «Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά είναι πολύ λίγες. Θα έρθει αδιάφορη η Άρσεναλ αλλά το θέμα είναι εάν θα έχει συγκεντρώσει ο Ολυμπιακός τόσους βαθμούς για να φτάσει στο τελευταίο παιχνίδι να διεκδικεί την πρόκριση. Δεν πρέπει να χάσει άλλο παιχνίδι στην έδρα του ο Ολυμπιακός».

Όσο για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αυτή την στιγμή υπάρχουν μόνο τα ονόματα. Δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν εξαιρέσουμε τον Ατρόμητο τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ό,τι φανέλα και να βάλεις επάνω στις άλλες ομάδες, αγωνιστικά είναι το ίδιο. Δεν γίνεται πρωτάθλημα ανταγωνιστικό με τρεις ομάδες»,
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ