2012-10-04 11:30:05
Φωτογραφία για Μαρινάκης: «Τα καλύτερα έρχονται»!
Ενθουσιασμένος με την εμφάνιση, αλλά πικραμένος με την ήττα ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος!

«Σας έχω πει πως ο Ολυμπιακός στα δύσκολα ανταποκρίνεται. Έχει καλούς παίκτες, έπαιξε  καλό ποδόσφαιρο και μας αδικεί το αποτέλεσμα,  τουλάχιστον μας άξιζε μια ισοπαλία, γιατί όχι στο α΄ μέρος να είχαμε προηγηθεί.

Είμαι ευχαριστημένος με τους νέους παίκτες, τους κερδίσαμε, έτρεξαν πολύ, ανταποκρίθηκαν σε ένα δύσκολο αγώνα. Στα επόμενα ματς θα είμαστε καλύτεροι, είμαι αισιόδοξος, συγχαρητήρια στους παίκτες και τον υπέροχο κόσμο που δεν σταμάτησε να μας υποστηρίζει» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού στάθηκε στους νέους παίκτες, αλλά στο ακόμα καλύτερο μέλλον «Είδανε νέους Έλληνες να παίζουν καλά και να μην υστερούν από μεγάλους παίκτες της Άρσεναλ. Υποστηρίζω τους Έλληνες, είχαμε πολλές ελλείψεις, όμως παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Το 3-1 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, θα μπορούσαμε ακόμα και τη νίκη. Τα καλύτερα έρχονται».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ