2012-10-03 22:59:46
Φωτογραφία για Ο Παναρίτι απαιτεί να λυθεί το Τσάμικο Ζήτημα - Διαβάστε την ανακοίνωση του Αλβανικού ΥΠΕΞ
Το ΥΠΕΞ Αλβανίας μέσω ανακοίνωσης του "διαφοροποίησε την στάση του" για τα όσα είπε το μεσημέρι της Τετάρτης ο κ. Αβραμόπουλος  για μια "παραγωγική και εποικοδομητική" συνάντηση, αφού όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου, ο Αλβανός ΥΠΕΞ έθεσε ξεκάθαρα  στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το "ΤΣΑΜΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ" απαιτώντας να βρεθεί λύση τόσο για το ζήτημα αυτό όσο και για τις περιουσίες των Αλβανών στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τα όσα έγραψε η Aftonomi.gr για την ατζέντα της επίσκεψης.

Μάλιστα τα μεγαλύτερα ενημερωτικά portals της Αλβανίας μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης του Αλβανικού ΥΠΕΞ εμπαίζουν την στάση των ελληνικών ΜΜΕ. Καθώς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Balkanweb, ενώ τα ελληνικά ΜΜΕ κατέγραψαν τα ζητήματα που συζητήθηκαν, από τις διπλωματικές σχέσεις μέχρι το ζήτημα της ΑΟΖ, αποκρύπτουν την αναφορά στο "ΤΣΑΜΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ" που τέθηκε ξεκάθαρα από τον Παναρίτι στην «καρδιά» της Αθήνας.

Η κίνηση αυτή από την πλευρά της Αλβανίας αποτελεί ξεκάθαρη πρόκληση που πρέπει να λάβει αντίστοιχη απάντηση από την Ελλάδα. 

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας για την συνάντηση.
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ