2012-10-03 21:38:02
Φωτογραφία για Εσείς ξέρετε τι είναι η πεομφυτευτική;Η Μενεγάκη ξέρει.
Και πάνω που η Ελένη Μενεγάκη άρχισε να εξοικειώνεται με τα social media, και κυρίως το Twitter και το Instagam, αποφάσισε ότι θέλει... να διαγράψει το λογαριασμό της. Ο λόγος που  την οδήγησε σ' αυτή την απόφαση ήταν η αγανάκτησή της με τα ορθογραφικά λάθη που κάνει... η ίδια!

Τι ακριβώς συνέβη; Νωρίτερα σήμερα, για να προλογίσει την καλεσμένη και το θέμα της για την προεμφυτευτική διάγνωση, ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter της το εξής μήνυμα:

Η Ελένη αντί για "προεμφυτευτική" έγραψε "πεοεμφυτευτική" και, όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια δεν άργησαν να ξεσπάσουν.

Με τη λήξη τη συζήτησης και την επιστροφή στο πλατό, μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί και να να ζητήσει "συγγνώμη" από τους followers της. Όπως είπε: "Θα το σταματήσω το Twitter! Δεν πάει άλλο... Ζητώ συγγνώμη για το λάθος που έγινε. Καταλάβατε τι ήθελα να πω... Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι θα νομίσουν ότι το κάνω επίτηδες, γιατί κάθε φορά, πώς τυχαίνει, τα λάθη έχουν να κάνουν με κάτι σεξουαλικό". Φυσικά, οι συνεργάτες της δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν χιούμορ και η Ελένη τους ζήτησε να την... προλαβαίνουν.

Αμέσως, ανέβασε και στο Twitter ένα μήνυμα με το οποίο ζητούσε "συγγνώμη". Δείτε τι έγραψε:

πηγή:Fthis.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ