2012-10-03 21:18:06
Φωτογραφία για ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ : ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ «ΔΙΠΛΟ»!
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώτης Τσαλουχίδης μίλησε στον «Γαύρο», δηλώνοντας πως αν οι ερυθρόλευκοι παίξουν με πάθος μπορούν να πάρουν κάτι καλό από το ματς του Λονδίνου κόντρα στην Άρσεναλ.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κοντράρει στα ίσα την Άρσεναλ;

«Η Άρσεναλ είναι μέσα στις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και του κόσμου. Ειδικά όταν παίζεις μέσα στην έδρα της, δεν έχεις και όλες τις πιθανότητες με το μέρος σου για να «κλέψεις» τη νίκη. Είναι ομάδα με ταχύτητα και πολύ καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι της. Έχει κοντά τις γραμμές της και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανοίξει οποιαδήποτε άμυνα και να δημιουργήσει ζημιά. Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Αύριο (σήμερα) πρέπει όλοι οι παίκτες να μπουν μέσα στο γήπεδο και να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Η καλή αμυντική λειτουργία θα βοηθήσει και για την καλή λειτουργία της επίθεσης».


Πέρυσι στο ίδιο γήπεδο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1, αλλά πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση. Μπορεί να κάνει το ίδιο και φέτος, παίρνοντας κάτι καλύτερο;

«Δεν υπάρχει σύγκριση της περσινής με τη φετινή χρονιά. Άλλη ομάδα τότε ο Ολυμπιακός, άλλη τώρα. Μπορεί όμως να κερδίσει κάτι καλό στο αυριανό (σημερινό) ματς αν παίξει όπως και πέρυσι. Φανταστείτε ότι πέρυσι η ομάδα έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Η φετινή ομάδα, όμως, είναι καινούργια και δεν πρέπει να αμφισβητείται. Θέλει πίστωση χρόνου. Όλοι οι παίκτες είναι εξίσου καλοί, αλλά θέλει υπομονή. Βέβαια, θα έλεγα με σιγουριά ότι αύριο (σήμερα) ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει ακόμα και τη νίκη, αν είχαν παραμείνει στην ομάδα οι Μέλμπεργκ, Μιραλάς και Ορμπάιθ, αλλά και να ήταν καλά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Πιστεύω πάντως πολύ στον Νταβίντ Φουστέρ γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του, όπως έκανε και πέρυσι. Για μένα πρέπει να είναι με τους βασικούς».

Μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός, με βάση αυτά που έχετε δει εσείς φέτος;

«Ακόμα και με τη Σάλκε αν δεν είχαμε δεχτεί το δεύτερο γκολ τόσο γρήγορα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν πρέπει να θεοποιούμε την Άρσεναλ είναι μεγάλη ομάδα όπως είπα και πριν, αλλά δεν αποτελεί και το «φόβητρο» για τον Ολυμπιακό. Αν «χτυπήσει» στην κόντρα και στις στημένες φάσεις, μπορεί να φύγει ακόμα και με το «διπλό»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ