2012-10-03 19:56:11
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ : ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ
Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3", για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και μεταξύ άλλων σχολίασε για το τι περιμένει από τον Ολυμπιακό απόψε:

"Οποιαδήποτε ελληνική ομάδα δυσκολεύεται στο νησί. Περιμένω έναν Ολυμπιακό παθιασμένο, δυνατό, να τρέχει για να καλύψει πολλά χιλιόμετρα σε πολλά σημεία του γηπέδου. Και οι παίκτες να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Θα ήθελα να δω τον περσινό Ολυμπιακό κόντρα στην Άρσεναλ, κι ας χάσει. Με την περσινή εμφάνιση ήμασταν όλοι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια. Το ντεζαβαντάζ θα είναι ότι η Άρσεναλ ξέρει πλέον τον Ολυμπιακό και θα είναι πιο συγκεντρωμένη.

Γιατί όταν πετυχαίνεις δύο γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα μετά μπορεί και να χαλαρώσεις. Βεβαίως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει και αρκετά προβλήματα όπως ο Τζιμπούρ που είναι πολύ καλός στην κόντρα επίθεση. Το θέμα για μένα είναι πως θα αμυνθεί ο Ολυμπιακός. Θα αμυνθεί ψηλά στο κέντρο, ή θα περιμένει την Άρσεναλ έξω από την περιοχή του; Αν την περιμένει θα έχει πρόβλημα. Αν κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα και πρεσάρει ψηλά, τότε θα αναγκάσει την Άρσεναλ να γυρίσει πιο πίσω. Θα πρέπει να υπάρχει πάθος και αλληλοκαλύψεις. Θα ήμουν ικανοποιημένος αν έβλεπα τον Ολυμπιακό να πέφτει όπως πέρυσι δείχνοντας πάθος".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ