2012-10-03 17:50:33
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ : ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ...
Στις τελευταίες εξελίξεις σε Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, υποστηρίζοντας πως δεν μπορείς να διώχνεις... έτσι τον Κατσουράνη.

Παράλληλα σχετικά με την αποχώρηση του διεθνούς άσου από το τριφύλλι, ο παλαίμαχος πορτιέρο τόνισε ότι είναι αρνητικό και για την Εθνική, αφού θα μείνει χωρίς ομάδα ο αρχηγός της. Όσο για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, ανέφερε στο Sentra 103,3 πως περιμένει τους Πειραιώτες παθιασμένους, ενώ για το... δίλημμα, Μέγερι ή Κάρολ, επανάλαβε την άποψή του ότι θεωρεί αρνητικό το να χρησιμοποιείται άλλος τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα και άλλος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη:

Για τις τελευταίες εξελίξεις σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό: «Οι ειδήσεις που προέκυψαν σήμερα είναι πολλές. Βεβαίως τα προβλήματα στην φετινή ΑΕΚ είναι πολλά και γνωστά. Για το θέμα του Κατσουράνη δεν το περίμενα και έχω αιφνιδιαστεί. Όχι μόνο εγώ αλλά πιστεύω και όλο τον κόσμο. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς έγινε Είναι ένας παίκτης που μέχρι χθες υπολογιζόταν κανονικά στο ρόστερ. Δεν μπορείς να πάρεις μια τέτοια απόφαση. Είναι σίγουρα αρνητικό γιατί μένει χωρίς ομάδα ένας παίκτης που είναι αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας».


Για το αν στο σημερινό ματς με Αρσεναλ θα πρέπει να ξεκινήσει ο Μέγερι ή ο Κάρολ: «Ο προπονητής είναι εκείνος ο οποίος παίρνει τις αποφάσεις, όχι μόνο για την θέση του τερματοφύλακα αλλά για όλη την 11άδα. Για το συγκεκριμένο θέμα έχω πάρει θέση και έχω πει ότι είμαι αρνητικός να χρησιμοποιείται άλλος τερματοφύλακας στο Τσάμπιονς Λιγκ και άλλος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να υπάρχει ένας βασικός που να παίζω συνεχώς. Βεβαίως ο δεύτερος μπορεί να πάρει παιχνίδια στο Κύπελλο. Το ροτέισον πάντως δεν είναι καλό για την θέση του τερματοφύλακα. Βάζει τους δύο γκολκίπερ σε αμφισβήτηση.

Και σε τέτοια ματς όπως έλεγε ο Ρεχάγκελ, θέλει ιδιαίτερη απόδοση. Θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορείς να βγάλεις εκτός του Μέγερι, γιατί πέρσι έπαιξε σε 5-6 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε πολλά στην Ελλάδα, αλλά και μετά όταν ο Ολυμπιακός συνέχισε στο Europa. Ετσι πλέον ο Κάρολ δεν μπορεί να θεωρείται άπειρος. Ο Κάρολ από την άλλη είναι ίσως ο πιο έμπειρος παίκτης του Ολυμπιακού έχοντας παραστάσεις από την Αγγλία. Ο βασικός πρέπει να αγωνίζεται σε τέτοια ματς και ο Μέγερι απέδειξε ότι μπορεί να το κάνει. Κακώς δεν του δόθηκε ευκαιρία, αλλά ο Ζαρντίμ ξέρει καλύτερα»

Για το τι περιμένει από τον Ολυμπιακό απόψε: «Οποιαδήποτε ελληνική ομάδα δυσκολεύεται στο νησί. Περιμένω έναν Ολυμπιακό παθιασμένο, δυνατό, να τρέχει για να καλύψει πολλά χιλιόμετρα σε πολλά σημεία του γηπέδου. Και οι παίκτες να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Θα ήθελα να δω τον περσινό Ολυμπιακό κόντρα στην Αρσεναλ, κι ας χάσει. Με την περσινή εμφάνιση ήμασταν όλοι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια. Το ντισαβαντάζ θα είναι ότι η Αρσεναλ ξέρει πλέον τον Ολυμπιακό και θα είναι πιο συγκεντρωμένη.

Γιατί όταν πετυχαίνεις δύο γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα μετά μπορεί και να χαλαρώσεις. Βεβαίως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει και αρκετά προβλήματα όπως ο Τζιμπούρ που είναι πολύ καλός στην κόντρα επίθεση. Το θέμα για μένα είναι πως θα αμυνθεί ο Ολυμπιακός. Θα αμυνθεί ψηλά στο κέντρο, ή θα περιμένει την Αρσεναλ έξω από την περιοχή του; Αν την περιμένει θα έχει πρόβλημα. Αν κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα και πρεσάρει ψηλά, τότε θα αναγκάσει την Αρσεναλ να γυρίσει πιο πίσω. Θα πρέπει να υπάρχει πάθος και αλληλοκαλύψεις . Θα ήμουν ικανοποιημένος αν έβλεπα τον Ολυμπιακό να πέφτει όπως πέρυσι δείχνοντας πάθος».

Για την Αρσεναλ και το Εμιρετς: «Μπορεί το Εμιρετες σαν γήπεδο να μην ασκεί την πίεση που ασκούν π.χ. το Ανφιλντ και το Ολντ Τράφορντ, όμως αυτό που δε δυσκολεύει στην Αρσεναλ είναι η κυκλοφορία της μπάλας που έχει τη κατοχή. Είναι πολύ τεχνική ομάδα σε σχέση με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ και βασίζεται πολύ στο δημιουργικό της παιχνίδι. Βάζει στον αντίπαλο πολύ μεγάλη πίεση. Αν προσπαθήσεις να ακολουθήσεις τον ρυθμό της δυσκολεύεσαι.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ποντάρει στην αστάθεια της άμυνας της ειδικά στα στημένα, αν μπορέσει και κερδίσει στημένες φάσεις έξω από την περιοχή. Επίσης ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει με κύριο στοιχείο τις αντεπιθέσεις, ώστε και οι επιθετικοί της Αρσεναλ να αναγκαστούν να γυρίζουν πιο πίσω».

Για το βιβλίο που εξέδωσε πρόσφατα και αφορά την αυτοβιογραφία του: «Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί στο βιβλίο. Υπάρχουν και θετικές και αρνητικές κριτικές και έτσι μπορώ να πω ότι το βιβλίο μπορεί να συντηρηθεί. Θέλω να πω ότι το έγραψα με ειλικρίνια όπως έχω δει τα γεγονότα μέσα από την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια. Συγκέντρωσα τα πιο σημαντικά και νομίζω ότι από τον κόσμο έρχονται θετικά μηνύματα»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ