2012-10-03 14:37:00
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ!
Δύο... τάσεις διακρίνουμε (εμείς τουλάχιστον) στα πράσινα ΜΜΕ για το θέμα της απομάκρυνσης του Κώστα Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό.

leoforos.gr : «Τελείωσε» τον Κατσουράνη!

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε Παιανία και ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Κατσουράνη. Τι είπε στους παίκτες.

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Κώστα Κατσουράνη με τον Παναθηναϊκό έριξε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήγε το πρωι στην Παιανία και ανακοίνωσε στους παίκτες πως ο διεθνής μέσος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα με απόφαση της διοίκησης και μάλιστα αποκάλυψε πως ήδη λύθηκε το συμβόλαιό του και απομένει η απο κοινού ανακοίνωση των δύο πλευρών. Είδηση που σίγουρα δεν περίμενε κανένας και χαρακτηρίζεται «βόμβα» παραμονές του αγώνα με την Τότεναμ και σίγουρα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στον κόσμο.

prasinanea.gr : "Τελείωσε" ο Κατσουράνης

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ότι ο Κώστας Κατσουράνης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Τους έφερε προ των ευθυνών τους για την κακή πορεία του Τριφυλλιού.


Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας μετέβη λίγο πριν το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης ο Γιάννης Αλαφούζος και παρακολούθησε το τέλος του προγράμματος.

Έπειτα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στους ποδοσφαιριστές και ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Κώστα Κατσουράνη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για απόφαση της διοίκησης, η οποία ήταν δυσαρεστημένη με την απόδοση και τη συμπεριφορά του.

Επίσης, εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα για να παρουσιάσουν ένα καλύτερo πρόσωπο εν όψει της συνέχειας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ