2012-10-03 14:02:03
Φωτογραφία για Τα είπε με Κουτσιανικούλη
Το βάρος στον ψυχολογικό τομέα ρίχνει ο Νίκος Αναστόπουλος κάνοντας συνεχόμενες συναντήσεις με παίκτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο 54χρονος τεχνικός γνωρίζει καλά ότι το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ κρίσιμο εν όψει της δύσκολης συνέχειας μιας και η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγάλη (πολύ μεγαλύτερη αν σκεφτούμε ότι ακολουθούν Πλατανιάς, ΠΑΟ, Ολυμπιακός). Οπότε, ο ΟΦΗ χρειάζεται να πάρει το… 110% των δυνατοτήτων του από κάθε ποδοσφαιριστή προκειμένου να έρθει η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Για αυτόν τον λόγο, χθες ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε συνεχόμενα τετ α τετ με ποδοσφαιριστές με ποδοσφαιριστές που παίζουν καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι του ΟΦΗ ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης με τον οποίο χθες ο «Αναστό» συζήτησε για αρκετή ώρα όπου ανέλυσαν το τι φταίει μέχρι στιγμής και ο ίδιος δεν έχει δείξει αυτά που μπορεί.

Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός δεν ήταν ο μόνος που είχε τετ α τετ με τον τεχνικό του ΟΦΗ που προτίμησε να μιλήσει μεμονωμένα σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Αυτές οι συναντήσεις του Νίκου Αναστόπουλου και τα τετ α τετ που είχε πριν την χθεσινή προπόνηση αναδεικνύουν και το πώς αντιμετωπίζουν στον ΟΦΗ την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τις ήττες από Κέρκυρα και Πανιώνιο.

πηγή:

genntikoule.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ