2012-10-03 11:42:04
Φωτογραφία για ΤΟ  «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ
Μία συγκινητική πρωτοβουλία ανέλαβαν οι γονείς του Στέφανου Δημητριάδη, Γιάννης και Ειρήνη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr". Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού, που την προηγούμενη εβδομάδα προέβη σε αρθροσκόπηση στο γόνατο του δεξιού ποδιού του, είχε τη συμπαράσταση από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αλλά και από τους ιθύνοντες του τμήματος κολύμβησης.

Ορμώμενοι από αυτή, οι γονείς του έγραψαν μία επιστολή με προσωπικό αποδέκτη τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Μιχάλη Κουντούρη. Ο Δημητριάδης ήταν ο πρώτος κολυμβητής που παρέμεινε στον Ολυμπιακό τον Οκτώβριο του 2010, όταν το μέλλον του τμήματος έμοιαζε ζοφερό, ενώ το ίδιο έγινε, με συνοπτικές διαδικασίες πέρυσι. Οι ιθύνοντες του τμήματος κολύμβησης και συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιτσάκης αναφέρονται στην επιστολή η οποία παρατίθεται ολόκληρη παρακάτω.

«Π.Φάληρο,2/10/2012 Προς κο. Μ. Κουντούρη

Πρόεδρο Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

Από τον περασμένο Ιανουάριο ,ο γιος μας και κολυμβητής του ΟΣΦΠ, Στέφανος, στην πιο σημαντική για τη μέχρι τώρα αθλητική του καριέρα περίοδο, αντιμετώπισε σημαντικές δυσκολίες οι οποίες τον έβγαλαν εκτός στόχων και του χάλασαν σκληρές προσπάθειες χρόνων .Ξεκίνησε με σοβαρό πρόβλημα στο γόνατό του για το οποίο απαιτείτο άμεση χειρουργική επέμβαση, κάτι που για ευνόητους λόγους δεν δέχτηκε, έτσι αναγκάστηκε να αλλάξει το προπονητικό του πρόγραμμα και να το αντιμετωπίσει με φαρμακευτικές και πρακτικές μεθόδους.

Η ατυχία του συνεχίστηκε όταν τον Μάιο, λίγο πριν από το Ευρωπαϊκό και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έπαθε υποτροπή παλαιότερης λοιμώδους μονοπυρήνωσης, προφανώς από υπερβολική κούραση. Παρά τις συστάσεις των γιατρών να σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα μέχρις ότου γίνει καλά, αλλά και για να μην έχει περαιτέρω επιπλοκές, εκείνος αρνήθηκε να συμμορφωθεί, άλλαξε και πάλι το προπονητικό του πρόγραμμα μια και ήταν γι αυτόν αδιανόητο να χάσει τις συμμετοχές του στο Πρωτάθλημα και στο όνειρο ζωής, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ήταν ευνόητο, με τόσο βεβαρημένη υγεία, να μείνει μακριά από τους στόχους του, παρ’ όλα αυτά επέλεξε να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για να προσφέρει τους πολύτιμους βαθμούς του στον ΟΣΦΠ ως όφειλε και να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κρατώντας έστω την εμπειρία.

Η επέμβαση στο πόδι του ήταν απαραίτητη και αυτό έκανε πριν ξεκινήσει η νέα αθλητική περίοδος. Στις 27/9/2012 υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση και καθαρισμό από τον ορθοπεδικό χειρούργο κ. Καραχάλιο στο Ιατρικό κέντρο Π. Φαλήρου.

Είναι σημαντικό το ότι σε αυτή την περιπέτειά του είχε την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση από τον ΟΣΦΠ . Ο Στέφανος αισθάνθηκε ότι δεν ήταν μόνος σε αυτή την δύσκολη περίοδο, η οποία βεβαίως δεν έχει τελειώσει αφού τώρα μπαίνει στο στάδιο της αποκατάστασης και θεραπείας έως ότου βρεθεί και πάλι σε θέση να ξεκινήσει τις προπονήσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εσάς προσωπικά, το ΔΣ και τον κ. Μπιτσάκη για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που δείξατε στον γιο μας και να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στον ΟΣΦΠ στην νέα αθλητική χρονιά αλλά και σε εσάς σε προσωπικό επίπεδο.

Με εκτίμηση

Ιωάννης & Ειρήνη Δημητριάδη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ