2012-10-03 11:28:05
Φωτογραφία για ΤΖΕΝΚΙΝΣΟΝ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Καρλ Τζένκινσον, αποτελεί την αποκάλυψη, μέχρι στιγμής, της φετινής Άρσεναλ και ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης στο ντέρμπι με την Τσέλσι. Ο αμυντικός της σημερινής αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας των «κανονιέρηδων», εν απουσία του τραυματία Μπακαρί Σανιά.

Ο νεαρός μπακ, αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα κόντρα στον Θρύλο και εβρισκόμενος εκ μέρους των συμπαικτών του στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Όλοι μας ήμασταν απογοητευμένοι μετά την ήττα από την Τσέλσι αλλά περισσότερο από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή. Τα γκολ που δεχτήκαμε, ήταν τέτοια που θα μπορούσαμε να τα αποτρέψουμε. Το έχουμε αφήσει πίσω μας όμως αυτό και συγκεντρωνόμαστε πλέον μόνο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για τους προσωπικούς του στόχους με την εθνική ομάδα:

«Συγκεντρώνομαι αποκλειστικά αυτή την στιγμή στην ομάδα μου, αυτή είναι το… βούτυρο στο ψωμί μου. Εγώ μένω συγκεντρωμένος στο τώρα και αυτό που προέχει είναι το επόμενό μας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό».


Στην μέχρι τώρα καριέρα του, έχει παίξει για τις μικρές εθνικές ομάδες τόσο της Αγγλίας, όσο και της Φινλανδίας, με τον ίδιο να αποκαλύπτει αναφορικά με το εθνικό του μέλλον:

«Η Ομοσπονδία της Φινλανδίας ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου. Τους είπα πως θα μείνω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον σύλλογο. Μπορείτε να ερμηνεύσετε αυτή μου την απάντηση, όπως θέλετε. Θα πάρω την οριστική μου απόφαση σε αυτό το θέμα στο μέλλον. Όπως έχω ξαναπεί, θα περάσω σε αυτό το επίπεδο, όταν θα πιστεύω ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή».

Για τους στόχους της Άρσεναλ φέτος:

«Ειλικρινά, όλοι στα αποδυτήρια πιστεύουν ότι ο ουρανός είναι το όριο των δυνατοτήτων μας. Νομίζω πως μπορούμε να πετύχουμε όλους μας τους φετινούς στόχους. Πιστεύουμε πραγματικά στον εαυτό μας και στην ικανότητα που έχει αυτή η ομάδα. Θα κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια και θα δούμε που θα μας πάει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ