2012-10-03 01:55:36
Φωτογραφία για ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΟΥ «Emirates» ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την κάθε στιγμή της αναμέτρησης της "μεγάλης" ομάδας του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League θα έχουν το βράδυ της Τετάρτης οι Νέοι του συλλόγου, που θα βρεθούν στις εξέδρες του «Emirates».

Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας του Θρύλου ενημερώθηκαν ότι η αποστολή των Νέων θα έχει τελικά τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το παιχνίδι της επαγγελματικής ομάδας κόντρα στους «κανονιέρηδες» και μάλιστα, εξασφαλίστηκαν προσκλήσεις για τους ποδοσφαιριστές του τμήματος, ώστε να παρακολουθήσουν τη σπουδαία αναμέτρηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Υπέρμαχος αυτής της άποψης ήταν ο προπονητής της ομάδας Νέων, Μπερντ Στορκ, ο οποίος θέλει, όπως έχει δηλώσει, οι παίκτες του να παρακολουθούν από κοντά αγώνες της πρώτης ομάδας, ώστε να αρχίσουν να μπαίνουν πιο εύκολα στο πνεύμα τέτοιων αναμετρήσεων.

Οι Νέοι του Θρύλου θα αναμετρηθούν με το αντίστοιχο συγκρότημα των «κανονιέρηδων το βράδυ της Πέμπτης στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του «Nextgen Series».

Η εν λόγω αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μπαρνέτ, εκεί όπου αγωνίζονται τα τμήματα της ακαδημίας του λονδρέζικου συλλόγου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ