2012-10-02 23:26:29
Φωτογραφία για Europa League:Μάριμπορ-Παναθηναϊκός, απόψε (22:05, ΑΝΤ1)
Φοράει… κουστούμι ο Παναθηναϊκός 

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά απόψε (22:05, ΑΝΤ1) τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League. 

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μάριμπορ στη Σλοβενία με στόχο τη νίκη, που θα τους θέση διεκδικητές της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει απόψε το θεωρητικά πιο εύκολο εκτός έδρας παιχνίδι του ομίλου, αφού στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα παιχνίδι με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και με τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο». Στο αγωνιστικό μέρος ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-3-3. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Καρνέζης και στην άμυνα την τετράδα θα σχηματίσουν οι Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Βύντρα. 

Σε ρόλο αμυντικού μέσου θα παίξει ο Βιτόλο, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Κατσουράνης, με τον Ζέκα και τον Μαρίνο να διεκδικούν τη άλλη θέση. Οι Κουίνσι και Σισόκο θα ξεκινήσουν στις πτέρυγες, ενώ για την επίθεση ερίζουν οι Χριστοδουλόπουλος και Φορναρόλι. Στην αποστολή βρίσκονται και οι Καπίνο, Κοτσόλης, Πίντο, Χουχούμης, Σεϊταρίδης, Μαυρίας και Τοτσέ. Από την άλλη, η Μάριμπορ του Ντάρκο Μίλανιτς γνωρίζει ότι αγωνίζεται ως αουτσάιντερ. 

Στο 4-2-3-1 θα ξεκινήσουν οι Χαντάνοβιτς, Ποτοκάρ, Ραϊτσεβιτς, Μέζακ, Μίλετς, Μέρτελ, Τσιβάνοβιτς, Μέζγκα, Ιμπραΐμι, Ταβάρες και Μπέριτς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιρλανδός Άλαν Κέλι. 

Ανδρέας Αθανασούλης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΦΗ - ΑΕΚ 2-1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΦΗ - ΑΕΚ 2-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ