2012-10-02 22:43:22
Φωτογραφία για Αστυνομικός ξυλοκόπησε μαθητή και γυμνασιάρχη!
Αστυνομικός - πατέρας ξυλοκόπησε μαθητή-καταληψία και γυμνασιάρχη! Το απίστευτο περιστατικό που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα της Σάμου, συνέβη χθες το πρωί στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζει το 1ο και 2ο Γυμνάσιο, τα οποία τελούν υπό κατάληψη. Ολα έγιναν όταν ο 44χρονος αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας πήγε στο σχολείο για να πάρει τον γιο του που συμμετείχε στην κατάληψη, καθώς γονείς και μαθητές διαφωνούσαν αν θα συνεχιστεί μετά τη γενική συνέλευση που έκαναν οι γονείς την περασμένη Παρασκευή.

Οπως ισχυρίστηκε ο ίδιος στην έγγραφη απολογία που έδωσε μετά τη σύλληψή του, οι καταληψίες δεν άφηναν το παιδί του να βγει από το κτίριο, με συνέπεια να λογομαχήσει μαζί τους.

Τα πράγματα, όμως, ξέφυγαν από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα ο αρχιφύλακας σε έξαλλη κατάσταση να χαστουκίσει έναν 14χρονο μαθητή αλλά και τη γυμνασιάρχη που προσπάθησε να προστατεύσει το παιδί.


Μαθητής και διευθύντρια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Σάμου όπου οι γιατροί που τους εξέτασαν διαπίστωσαν ότι ο ανήλικος έφερε χτύπημα στη γνάθο.

Μετά την εξέτασή τους από ιατροδικαστή, ο οποίος θα υποβάλει την έκθεσή του στο πλαίσιο της προανάκρισης, πήραν εξιτήριο.

Ο 44χρονος αρχιφύλακας βρίσκεται υπό κράτηση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση με την κατηγορία της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης, μετά τις μηνύσεις που υπέβαλαν σε βάρος του οι γονείς του μαθητή και η 55χρονη γυμνασιάρχης. Ταυτόχρονα διατάχθηκε σε βάρος του Ενορκη Διοικητική Εξέταση.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ