2012-10-02 16:11:25
Φωτογραφία για Σούλης και Λάζος για τον ΠΑΟΚ
Ο Σούλης Μαρκόπουλος με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο εκπροσώπησαν τον ΠΑΟΚ στην κοινή συνέντευξη Τύπου όλων των προπονητών αλλά και των αρχηγών των ομάδων του πρωταθλήματος της Α1. Αρχικά πήρε την λόγο ο Μαρκόπουλους που μίλησε για τη δημιουργία ελληνικού ρόστερ στον ΠΑΟΚ και ζήτησε υπομονή ώστε να γίνει το ταμείο στο τέλος της σεζόν.

«Ο στόχος ήταν μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα παίζει καλό μπάσκετ και θα ευχαριστιέται ο κόσμος. Ο λαός είναι πληγωμένος και θα θέλαμε όταν έρθει στο γήπεδο να φτιάξουμε μια ομάδα που για δύο ώρες θα τον κάνει να ξεχάσει τα προβλήματα του. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πληγωθεί. Πρέπει να βρούμε τρόπους να μη γίνεται αυτό, γιατί δημιουργούνται προβλήματα στην όλη λειτουργία του. Σαν ΠΑΟΚ κάναμε αυτή την προσπάθεια, πιστεύουμε ότι τα ελληνόπουλα μπορούν να αρπάξουν τις ευκαιρίες. Θα έχουμε υπομονή και θα δούμε το αποτέλεσμα στο τέλος της περιόδου», είπε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος από την πλευρά του επισήμανε: «Τα προβλήματα δεν είναι οικονομικά, αλλά διοικητικά. Εδώ είμαστε όλα αυτά τα χρόνια και συζητάμε τα ίδια θέματα. Ποιος θα ανέβει, ποιος θα πέσει, πόσες θα είναι οι ομάδες. Όσο σκεπάζει η διοίκηση τα προβλήματα, αυτά θα συνεχίζουν να υπάρχουν». Όσο για τον ΠΑΟΚ, «είμαστε μια καινούργια ομάδα, με καλά ταλέντα. "Εκτός από το παρόν, έχουμε και πολύ μέλλον μπροστά. Ελπίζω ότι τα παιδιά θα δουλέψουν και θα φτιάξουν μια καινούργια γενιά, που θα βγάλει κι αυτή με τον τρόπο της το μπάσκετ από την κρίση».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ