2012-10-02 15:30:05
Φωτογραφία για Το ξέσπασμα του Σπανούλη
«Βέλη» προς πάσα κατεύθυνση εξαπέλυσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του πρωταθλήματος. «Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο».

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος είπε πως «ο Ολυμπιακός είχε πολλά χρόνια να κατακτήσει κάποιο τίτλο. Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί και να δουλέψουμε σκληρά. Να πάμε βήμα-βήμα για να δούμε τι έχουμε κάνει».

Στη συνέχεια, ο Λαρισαίος γκαρντ ξεσπάθωσε εναντίον όλων αυτών που φταίνε για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο ελληνικό μπάσκετ και για τον κίνδυνο που υπάρχει να μην αρχίσει το πρωτάθλημα. «Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι βρισκόμαστε εδώ για την παρουσίαση του πρωταθλήματος αλλά δεν ξέρουμε καν αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα και πότε. Κάτι που είναι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου. Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό. Με δύο ομάδες από τις καλύτερες της Ευρώπης, με δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει τόσους τίτλους και να είμαστε σε αυτό το σημείο . Δεν έχουμε μια εκπομπή μπασκετική, δεν ξέρουμε τι θα γίνει τη νέα σεζόν, δηλαδή δεν έχουμε λύσει πράγματα απλά.


Αρχίζει η Ευρωλίγκα και δεν έχουμε παίξει ένα παιχνίδι. Για εμένα είναι αδιανόητο, αυτοί που είναι υπεύθυνοι, δεν είμαι εγώ. Πιο κάτω δεν γίνεται να το πάμε. Πως αυτό το πρωτάθλημα θα κρατήσει εδώ τους διεθνείς. Ας προσπαθούσαν όλο το καλοκαίρι να λύσουν τα προβλήματα και όχι τώρα. Εάν ήμουν εγώ στη θέση των υπευθύνων, θα είχα κάνει τα πάντα για να λυθεί το πρόβλημα και θα είχε λυθεί».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ