2012-10-02 02:00:34
Φωτογραφία για Η Ισπανία συνεχίζει τις διαδηλώσεις και η Ελλάδα...ξύνεται!
Η Ισπανία συνεχίζει σήμερα την 4η συνεχόμενη μέρα διαδηλώσεων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και την αδικία...Δεν διστάζει να συγκρουστεί με το πολιτικό κατεστημένο και να πάρει την απόφαση να παραλύσουν τα πάντα με σκοπό να δει φως στο τούνελ.

Η Ελλάδα από την άλλη συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να παρακολουθεί τα τούρκικα σήριαλ (ε να μην χάσουμε και τις σημαντικότατες εξελίξεις του Σουλεϊμάν του "Οργανοπαίχτη") και τα άθλια  χαμηλής νοημοσύνης τηλεπαιχνίδια που έχουν κατακλύσει τα χαζοκούτια μας!

Όπως είπε και κάποιος εύστοχα: "Σε αυτή τη χώρα ο μόνος τρόπος να γίνει επανάσταση είναι να φτάσει ο Freddo τα 10 ευρώ"

Στη Μαδρίτη, χιλιάδες διαδηλωτές για τρίτο βράδυ αυτή την εβδομάδα φώναξαν συνθήματα όχι μόνο κατά των περικοπών αλλά και κατά του «υπερβάλλοντος ζήλου» της επέμβασης της αστυνομίας στις μεγάλες συγκεντρώσεις της Τρίτης. Οι εικόνες ματωμένων διαδηλωτών αλλά και η χρήση πλαστικών σφαιρών εκείνης της νύχτας έχουν γίνει αντικείμενο έντονης συζήτησης.


Στην Πορτογαλία, χιλιάδες πολίτες σε αρκετές πόλεις της χώρας κατέβηκαν ξανά στους δρόμους αντιδρώντας στην πολιτική του μνημονίου. Οι Πορτογάλοι ετοιμάζονται για τον σκληρό προϋπολογισμό του 2013 ενώ οι διαδηλώσεις των προηγούμενων εβδομάδων είχαν μεν αναγκάσει την κυβέρνηση να υποχωρήσει από την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών αλλά προσανατολίζεται σε αύξηση φόρων ως ισοδύναμο μέτρο.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν: «Έναν χρόνο πριν, ο πρωθυπουργός μας έλεγε ότι η λύση στα προβλήματα της χώρας ήταν η συμφωνία με την τρόικα. Αλλά έχουμε ήδη δει το έργο στην Ελλάδα, είναι αδιέξοδος και μας σπρώχνει στο χείλος της καταστροφής».

Δείτε μερικές εικόνες για να καταλάβετε το μέγεθος σύγκρισης μεταξύ Ισπανίας, Πορτογαλίας και Ελλάδας:
psifiakoohiro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η μαγευτική λίμνη Moraine
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η μαγευτική λίμνη Moraine
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ