2012-10-02 00:52:43
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΛΟ, ΑΝΤΙΤΣ
Το αργότερο αύριο Τετάρτη (3/10) θα αρχίσει να προπονείται σε συντηρητικούς ρυθμούς ο Έισι Λο μετά τον τραυματισμό του. Τρέξιμο αναμένεται να αρχίσει σήμερα Τρίτη (2/10) και ο Πέρο Άντιτς.

Ο τραυματισμός (τενοντίτιδα στους προσαγωγούς) του 30χρόνου φόργουορντ σέντερ από την FYROM δεν εμπνέει ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και ο Άντιτς, που δεν αγωνίστηκε στις δύο φιλικές αναμετρήσεις στην Μόσχα, θα αρχίσει από σήμερα σταδιακά να επιστρέφει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Σταδιακά θα αρχίσει να επιστρέφει και ο Λο, που προέρχεται από πολύ μεγαλύτερη απουσία σε σχέση με τον Άντιτς. Ο 27χρόνος Αμερικανός γκαρντ, που έπαθε θλάση στους προσαγωγούς πριν από τρεις εβδομάδες, αναμένεται να αρχίσει τρέξιμο το αργότερο αύριο Τετάρτη (3/10).

Σίγουρα ο Λο και πιθανότατα ο Άντιτς θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, την πρώτη επίσημη για την φετινή σεζόν, με αντίπαλο την Νέα Κηφισιά, η οποία έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη (4/10, 7 μ.μ., ΕΤ1) και που θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν στο ΣΕΦ, καθώς το κλειστό γήπεδο του αντιπάλου δεν ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις για τηλεοπτική μετάδοση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ