2012-10-01 21:39:05
Φωτογραφία για ΣΙΟΒΑΣ : ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση ο Δημήτρης Σιόβας διευκρίνισε ότι ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κάνει το καλύτερο δυνατό στο Έμιρεϊτς κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είπε για τους Έλληνες παίκτες πως «πιστεύω ότι πρέπει να μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές στις ομάδες τους. Βλέπουμε και τις μικρές ομάδες. Έτσι πρέπει να πορευτούμε για να έχουμε επιτυχίες».

Για την αμυντική γραμμή των ερυθρόλευκων επισήμανε: «Είμαστε καινούριοι όλοι στην ομάδα και τα στόπερ ακόμα προσπαθούν ο ένας να γνωρίσει τον άλλον. Τα λάθη γίνονται σε όλες τις ομάδες και γίνονται και εδώ. Πιστεύω να τα το διορθώσουμε αυτό στην συνέχεια».

Αναφορικά με το παιχνίδι με την Άρσεναλ και το Τσάμπιονς Λιγκ γενικά σχολίασε: «Αν και δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε στο πρώτο παιχνίδι με την Σάλκε, πάμε σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που όλοι την γνωρίζουμε.

Πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα και να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε για την συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε για κάτι καλό στο Έμιρεϊτς. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα «άγνωστα» supercars
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα «άγνωστα» supercars
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ