2012-10-01 20:04:10
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Αγγλία για το παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Μία τελευταία προπόνηση, πριν αναχωρήσουν για το Λονδίνο, έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού. Το «βάρος έπεσε» στην τακτική, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ και στις στημένες φάσεις, όπως κάνουν πάντοτε παραμονές των αγώνων τους.

Ο Βασίλης Τοροσίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, όπως και ο Λιούμπομιρ Φέισα, καθώς δεν ήταν ακόμη έτοιμος για να ανεβάσει ρυθμό. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Τζαμέλ Αμπντούν, Γιάννης Φετφατζίδης και Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος ξεπέρασε το «σφίξιμο» που ένιωσε τις προηγούμενες ημέρες στον ορθό μηριαίο.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Τετάρτης με την Άρσεναλ, την οποία απαρτίζουν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έμεινε εκτός, αφού κρίθηκε ανέτοιμος για το παιχνίδι στο Emirates.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο, θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στις 10:30.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tragic Πάνος Καμμένος!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tragic Πάνος Καμμένος!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ