2012-10-01 18:57:09
Φωτογραφία για 6 καλά games για ένα δύσκολο φθινόπωρο
Αυτό το φθινόπωρο θα είναι δύσκολο, δε χρειάζεται να εξηγήσω γιατί. Άλλα με τίποτα δεν πρόκειται να το πεις βαρετό, τουλάχιστον από πλευράς gaming: Υπερευφυείς δολοφόνοι, Ζombie στο Λονδίνο της επόμενης μέρας, εξωτικά νησιά με παρανοικούς κατοίκους, Paper Mario στη χώρα... των θαυμάτων, μοικάνες με τσεκούρια στα χέρια, σταυρωτές ντρίπλες και εντυπωσιακά alley-hoop από ΝΒΑers. Εμείς τουλάχιστον αυτά περιμένουμε.

Dishonored

Φαινομενικά ένα ακόμα FPS. Μόνο που δεν αρκεί το πιστολίδι για να βγάλεις τις πίστες. Χρειάζεται δημιουργική σκέψη, να εκμεταλλευτείς όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρεις όπως το πεδίο όρασης, η απόσταση, ο ήχος, το φως και τα διάφορα όπλα για να πλησιάσεις το στόχο σου χωρίς να γίνεις αντιληπτός. Δε σκίζει από ατμόσφαιρα αλλά είναι ένα επίπεδο πάνω σε απαιτήσεις.

Κυκλοφορεί: 9 Οκτωβρίου

Κονσόλες: PS3/360/PC

Paper Mario: Sticker Star


Τίποτα φανταστικά καινούριο εκτός του ότι πρέπει να ψάχνεις για τα αυτοκολλητάκια που αλλάζουν το περιβάλλον και σου δίνουν λύσεις. Αλλά αν υπάρχει κάποιο videogame της παιδικής σου ηλικίας που ποτέ δεν ξεπέρασες, αυτό είναι. Ξεκάθαρα πράγματα.

Κυκλφοφορεί: 11 Νοεμβρίου

Κονσόλες: 3DS

ZombiU

Όπως στην ταινία. Εσύ ξυπνάς στο Λονδίνο, κάμποσες μέρες μετά και οι χτικιάρηδες μέχρι τη Δευτέρα παρουσία. Δεν φταίνει αυτοί, ο ιός που έχουν κολλήσει. Αλλά και πάλι δεν μπορείς να δείξεις συμπόνοια. Πρέπει να επιβιώσιεις.Και τίποτα δεν έχει τελειώσει αν δεν τους τινάξεις τα μυαλά στον αέρα. Απλά πράγματα από πλευράς gaming, σπουδαία, όμως, ατμόσφαιρα. Ναι, ήταν σπουδαία ταινία.

Κυκλοφορεί: 18 Νοεμβρίου

Κονσόλες: Wii U

Far Cry 3

Χρυσαφένιες αμμουδιές, καλύβες στην ακροθαλασσιά, jetski, αετοί, μουσική, σφηνάκια στο ηλιοβασίλεμα. Η ξενοιασιά, όμως, τελειώνει μερικά μέτρα μέσα στη ζούγκλα όπου συμμοριές και φυλές ιθαγενών έχουν στήσει το δικό τους "πάρτι". Έτσι, γιατί αν κάτι σε διδάσκει η παραλία του Garland είναι ότι το μυαλό σαλεύει από την πολύ ησυχία.

Κυκλοφορεί: 4 Δεκεμβρίου

Κονσόλες: 360/PS3/PC

Assassin's Creed III

Τσεκούρια, καριοφύλλια, κανόνια, επανάσταση και η γέννηση ενός κράτους. Η πίπα της ειρήνης είναι θαμμένη για τα καλά. Κάτι δηλαδή σαν τον "The Last of the Mohicans" σε videogame.

Κυκλοφορεί: 30 Οκτωβρίου

Κονσόλες: PS3/360/PC/Wii U

ΝΒΑ 2Κ13

Τα αστέρια της Dream Team φοράνε ξανά τα μποτάκια τους, εξωγηπεδικές ιστορίες καλύτερα control, soundtrack από τα χεράκια του Jay-Z (ιδέα δικιά του ήταν και η Dream Team) και ευκαιρία να απαντήσεις μια και καλή στο αιώνιο μπασκετικό δίλημμα Dream Team ή Team USA. Τα υπόλοιπα στο έπος του Ηλία Αναστασιάδη (εκεί που λέει new feats on the block). Εγώ θα σου πω μόνο ότι έχουν κάνει σοβαρή δουλειά στο θέμα των control. http://nba.sport24.gr/article/1933912/sto-parisi-gia-to-nba-2k13

Κυκλοφορεί: 2 Οκτωβρίου

Κονσόλες: Όλες
oneman.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ