2012-10-01 18:06:03
Φωτογραφία για Τραγικές καταστάσεις στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, υποστηρίζει αναγνώστης
Η κατάσταση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ έχει παραγίνει. Ναι μεν έχει ξεκινήσει μπαράζ ελέγχων για την εισητηριοδιαφυγη παρ'όλα αυτά οι το επίπεδο των υπηρεσιών είναι πολύ χαμηλό. Λόγω της οικονομικής κρίσης πολύς κόσμος έχει στραφεί στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και η επιβατική κίνηση έχει αυξηθεί.

Δεν είναι δυνατόν σε δρομολόγια όπως το 58 από Βενιζέλου για Πανόραμα η συχνότητα των δρομολογίων να είναι κάθε 10-15 λεπτά σε ώρες αιχμής. Στο λεωφορείο επικρατεί μονίμως πανικός και συνθήκες δυσφορίας. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες γραμμές που ενώ τα προγραμματισμένα δρομολόγια είναι αν 5-6 λεπτά στην πραγματικότητα είναι ανά 10-11 λεπτά με αποτέλεσμα κάποια λεωφορεία να είναι ασφυκτικά γεμάτα ενώ άλλα με χαμηλές πληρότητες.

Όλα αυτά μαζί με το κυκλοφοριακό πρόβλημα, που εντείνεται από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και την αυξημένη χρήση ΙΧ έχουν κάνει την κατάσταση ανυπόφορη στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Τέλος οι διαδικασίες για την δημιουργία λεωφοριόδρομου στις οδούς Παπαναστασίου και Στρατού πρέπει επιτέλους να ξεκινήσουν, αν και έχουν εξαγγελθεί από τον περασμένο Ιανουάριο.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ