2012-10-01 16:46:07
Φωτογραφία για Ηλ. Κασιδιάρης: «Υψηλού μορφωτικού επιπέδου» οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής
Τις θέσεις της Χρυσής Αυγής ανέπτυξε τη Δευτέρα από τα Τρίκαλα ο βουλευτής Αττικής του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης. Ο κ. Κασιδιάρης, ο οποίος εγκαινίασε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της πόλης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κοινωφελές έργο του κόμματος, που συγκεντρώνει, όπως είπε, τρόφιμα από Έλληνες παραγωγούς, με δικά του χρήματα, τα οποία και μοιράζει σε Έλληνες που έχουν ανάγκη. Η Χρυσή Αυγή βάζει πάνω από τον εαυτό της την αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, που έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο χειμώνα, υπογράμμισε.

Είπε ακόμη πως και στα Τρίκαλα θα δημιουργηθεί ειδική τράπεζα αίματος, κάνοντας λόγο για πολύπλευρη δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής που, όπως υπογράμμισε, θα έχει και συνέχεια.

Ο κ. Κασιδιάρης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι συνεχώς αυξάνονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας πως οι οπαδοί της στην πλειοψηφία είναι νέοι στην ηλικία, σκεπτόμενοι, υψηλού μορφωτικού επιπέδου.


Για τους αλλοδαπούς ανέφερε ότι θα πρέπει να σεβαστούν τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας και τόνισε πως παντού υποβόσκουν προβοκάτορες.

Την Κυριακή πάντως, μετά την ολοκλήρωση των εγκαινίων των γραφείων της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα, ο κ. Κασιδιάρης προέτρεψε όλους τους παρευρισκόμενους: "Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο".

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ζήτησε να 'τραγουδήσουν' και όχι να ψάλουν τον εθνικό ύμνο και, όπως φαίνεται και στο βίντεο, μάλλον μπέρδεψαν τους στίχους του Διονυσίου Σολωμού και αντί για το "Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή", εκείνοι αντικατέστηκαν τη λέξη κόψη με τη λέξη όψη protothema
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ