2012-10-01 16:33:45
Φωτογραφία για ΓΡΙΦΟΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ Η 11ΑΔΑ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ... ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!
Γρίφο αποτελεί η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Άρσεναλ, καθώς ο Ζαρντίμ περιμένει για την ετοιμότητα συγκεκριμένων παικτών και σεφτεται διάφορες λύσεις για συγκεκριμένες θέσεις.

Στη σημερινή προπόνηση στο Ρέντη θα ξεκαθαρίσει αρχικά ποιοι παίκτες οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό θα είναι διαθέσιμοι για το ταξίδι στην Αγγλία.

Ο Αμπντούν και ο Φετφατζίδης έχουν μπει ήδη στο κανονικό πρόγραμμα, ο Μοντέστο, ο Φέισα και ο Τζιμπούρ θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά και το πιθανότερο είναι να μπουν στην αποστολή, ενώ νοκ άουτ σίγουρα είναι οι Τοροσίδης και Παπάζογλου.

Για την ενδεκάδα υπάρχουν διάφορες σκέψεις Κάτω από τα δοκάρια, βάσει πλάνου, είναι η σειρά του Μέγιερι αλλά δεν αποκλείεται να το αλλάξει ο Ζαρντίμ και να διατηρήσει τον Κάρολ.

Δεξιά στην άμυνα μια σκέψη είναι να παίξει ο Μανιάτης, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, σκέφτεται να ρισκάρει με ντεμπούτο Ντιακιτέ. Αριστερά σίγουρα ο Χολέμπας και στόπερ οι Κοντρέρας, Μανωλάς.


Αμυντικοί μέσοι: ο Μοντέστο και ο Σιόβας, αν παίξει με δύο «κόφτες» ο Ζαρντίμ. Ο Ιμπαγάσα πλέι μέικερ σε αυτή την περίπτωση. Θέση στο κέντρο διεκδικεί και ο Γκρέκο αναλόγως με το σύστημα.

Και για την επίθεση, ο Τζιμπούρ θα είναι στην κορυφή εάν είναι απολύτως έτοιμος, ο Αμπντούν δεξιά και αριστερά ο Φουστέρ ή ο Μασάντο.

Ο Φουστέρ θα είναι σίγουρα στο αρχικό σχήμα, αλλά μπορεί να υπολογίζεται και για το κέντρο.

Όλα βέβαια είναι ανοιχτά προς το παρόν και απόψε μετά την προπόνηση θα ξεκαθαρίσουν αρκετά, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν επί αγγλικού εδάφους...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ