2012-10-01 15:25:06
Φωτογραφία για ΜΙΡΑΛΑΣ : ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΛΠΙΖΑ!
Ενθουσιασμένος από όσα έχει συναντήσει στην Έβερτον και στο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά και μάλλον έκπληκτος από το πόσο γρήγορα καθιερώθηκε στην ενδεκάδα δήλωσε ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού παραδέχτηκε, ωστόσο, πως ακόμη δεν είναι στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που θέλει μετά τον καλοκαιρινό του τραυματισμό.

«Τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα κι από ό,τι ήλπιζα. Η περίοδος προσαρμογής μου ήταν πολύ μικρότερη από ό,τι πίστευα. Αυτό αποδίδεται σε πολλούς παράγοντες. Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί απέναντί μου, η συμπεριφορά τους είναι άψογη. Μου μιλούν πολύ και με υποστηρίζουν. Ο άλλος παράγοντας έχει να κάνει με το χρόνο συμμετοχής μου, καθώς έχω περάσει πολύ χρόνο στο γήπεδο κι έχω παίξει σε περισσότερα ματς από ό,τι πίστευα στην αρχή», ανέφερε ο Μιραλάς, που σε επτά εμφανίσεις με τα «ζαχαρωτά» έχει 3 γκολ και 4 ασίστ.

«Ακόμη δεν είμαι στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που θέλω. Χρειάζομαι κάποια σερί παιχνίδια για να είμαι 100% έτοιμος. Είχα μία κουβέντα με τον προπονητή όταν πρωτοήρθα και ήξερε καλά πως δεν είχα κάνει ολόκληρη την προετοιμασία, γιατί είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Προσπαθώ να καλύψω το χαμένο έδαφος μέσα από τα παιχνίδια», πρόσθεσε ο 25χρονος Βέλγος και κατέληξε: 


«Πάντως ήξερα και πριν έρθω εδώ για τις απαιτήσεις που έχει η Premier League από την πλευρά της φυσικής κατάστασης. Ήμουν ψυχολογικά προετοιμασμένος. Ένα από τα πλεονεκτήματά μου είναι ότι είμαι γρήγορος, έτσι προσπαθώ να αποφύγω τα σκληρά μαρκαρίσματα που παίκτες σαν κι εμένα προσελκύουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ