2012-10-01 14:53:58
Φωτογραφία για Γκολ για μένα οι ασίστ
Ο Μπερτράν Ρομπέρ μίλησε στον Sport 103 fm για τις δικές του ασίστ με τις οποίες δημιούργησε τα δύο από τα τέσσερα γκολ του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Άρη, για το γκολ του Κλάους και για την εικόνα της ομάδας

Για το χθεσινό αποτέλεσμα: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ηταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για όλους στην ομάδα, για τους φιλάθλους. Είναι η πρώτη φορά που σαν παίκτης του ΠΑΟΚ, παίρνω τη νίκη απέναντι στον Αρη και είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Για το πόσο εύκολα ήρθε το χθεσινό αποτέλεσμα: «Οι δύο ασίστ για μένα, ήταν σαν γκολ. Είναι πολύ ωραίο να δίνεις ασίστ για να σκοράρει κάποιος συμπαίκτης σου. Χθες ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, σκοράραμε πολύ νωρίς και αυτό ήταν πολύ καλό για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν στο 4-1». Για το γκολ του Κλάους: «Το γκολ που πέτυχε, ήταν ίδιο με ένα γκολ πάλι από δική μου ασίστ που είχε πετύχει ο Μπαμόγκο στην Μονπελιέ, όταν ήμασταν συμπαίκτες και είχε βγει το καλύτερο γκολ της σεζόν. Ελπίζω κάτι τέτοιο και για τον Κλάους. Ηταν ένα εκπληκτικό γκολ. Ηταν κάτι που το ζητάει ο προπονητής, να παίζω μπροστά, να πηγαίνω την μπάλα μπροστά γρήγορα. Είδα τον Κλάους πίσω από τον έναν αμυντικό και έκανε ένα πάρα πολύ καλό σουτ. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε καλά μέσα στην εβδομάδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ».


Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που ακολουθεί: «Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική για εμάς και αυτό το παιχνίδι πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Μετά ακολουθεί διακοπή και πρέπει να κερδίσουμε στην Κρήτη. Πρέπει να δουλέψουμε, να παίξουμε δυνατά, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά θα πρέπει να το βάλουμε μέσα στο κεφάλι μας όλοι οι παίκτες, ότι πρέπει να νικήσουμε.

Θέλω να πω επίσης, είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος για την παρουσία των φιλάθλων μας χθες και ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι στην Τούμπα, να τους έχουμε ξανά δίπλα μας, για να δημιουργήσουν την ίδια καυτή ατμόσφαιρα».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ