2012-10-01 12:59:21
Φωτογραφία για Εκπνέει την Παρασκευή η προθεσμία απογραφής συνταξιούχων ΙΚΑ
Εκπνέει την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου, η τελευταία προθεσμία για την απογραφή των συνταξιούχων του ΙΚΑ δια της φυσικής παρουσίας τους, την ώρα που σύμφωνα με υπολογισμούς του Ιδρύματος, οι δικαιούχοι κύριας σύνταξης... που δεν έχουν απογραφεί μέχρι σήμερα ανέρχονται σε 150.000.

Η νέα παράταση (η προηγούμενη προθεσμία έληγε στις 28 Σεπτεμβρίου) δόθηκε από τη διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ λόγω ακριβώς του μεγάλου αριθμού των συνταξιούχων που δεν προσήλθαν να απογραφούν.

Στη σχετική ανακοίνωση, ωστόσο, υπογραμμίζεται πως δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση και όσοι δικαιούχοι δεν προσέλθουν να απογραφούν στις τράπεζες ή τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ έως τις 5/10/2012, δεν θα λαμβάνουν πλέον από τον Οκτώβριο τη σύνταξή τους μέσω τραπεζών, παρά μόνο με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους στα υποκαταστήματα του Ιδρύματος.

Αρχισε η απογραφή στον ΟΓΑ

Σήμερα εν τω μεταξύ αρχίζει και η απογραφή -με τη διαδικασία της φυσικής παρουσίας- όλων των συνταξιούχων και επιδοματούχων του ΟΓΑ (πολυτεκνικά επιδόματα, συντάξεις, συντάξεις ανασφαλίστων και υπερήλικων).

Η απογραφή στον ΟΓΑ λήγει στις 30 Νοεμβρίου και για όσους δεν απογραφούν, θα γίνεται αυτόματα διακοπή της καταβολής σύνταξης ή οποιασδήποτε παροχής τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ