2012-10-01 10:58:37
Φωτογραφία για Επιχείρηση «ανασύνταξη» !
Επιχείρηση «ανασύνταξη» στον Άρη μετά την βαριά ήττα με σκορ 4-1 στην έδρα του ΠΑΟΚ. 

Οι «κίτρινοι» δεν έχουν τον χρόνο να σταθούν στο χθεσινό παιχνίδι της Τούμπας και πρέπει από σήμερα να κοιτάξουν το επόμενο (07/10) με τον Πλατανιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη πρέπει να αφήσουν πίσω το βαρύ σκορ και να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, στον οποίο θα έχουν ακόμα πολλούς δύσκολους αγώνες. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει προβληματισμός για το άσχημο ξεκίνημα, όπου μέσα σε ένα μισάωρο ήρθε γρήγορα το 3-0.

Σήμερα ο Σερραίος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές θα αναλύσουν τα αίτια αυτού του αρνητικού ξεκινήματος, όμως ο 59χρονος προπονητής θα προσπαθήσει να τους τονώσει ψυχολογικά εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τα δικά τους λάθη, να τα διορθώσουν και να δείξουν χαρακτήρα αφού βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Αυτό, άλλωστε, ήταν το μήνυμα το οργανωμένων οπαδών του Άρη που τους επισκέφτηκαν στο ξενοδοχείο μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Γιαννιώτας αποβλήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι και θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι των «κίτρινων». Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο 19χρονος επιθετικός έχει καταφέρει να δεχθεί πέντε κίτρινες και να αγωνιστεί στους ισάριθμους της Σούπερ Λίγκας.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ