2012-09-30 23:00:04
Φωτογραφία για Forbes: Φθινοπωρινές διακοπές σε Σπέτσες και Μεσσηνία
Φθινοπωρινές διακοπές στην Ελλάδα προτείνει στους αναγνώστες του το περιοδικό Forbes. Μεταξύ άλλων προτείνει τις Σπέτσες, τη Πύλο και την Μεσσήνη.

Όπως τονίζεται στο άρθρο που υπογράφει η Laurie Werner «Η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ανοικτή για τον τουρισμό. Είναι τόσο όμορφη, γαλήνια και αξίζει να την επισκεφθείτε».

Αναφερόμενο στις Σπέτσες, το περιοδικό μεταξύ άλλων τονίζει: Το νησί των Σπετσών, ένα νησί του Σαρωνικού κόλπου, είναι γνωστό κυρίως ως καταφύγιο εφοπλιστών που έχουν εκεί σπίτια και λιγότερο για το ευρύ κοινό που συρρέει στη γειτονική Ύδρα. Αυτή η έλλειψη μαζικού τουρισμού προσθέτει στην ομορφιά του τόπου: ένα νησί όπου υπάρχουν ιππήλατα αμαξάκια, βουκαμβίλιες στα νεοκλασικά σπίτια, ψαρόβαρκες, ερημικές παραλίες και πλακόστρωτα δρομάκια.

Αναφορά κάνει ακόμα σε ξενοδοχεία των Σπετσών, αλλά και σε εκδηλώσεις όπως ο ετήσιος ιστιοπλοϊκός αγώνας τον Ιούνιο, και ο μαραθώνιος κολύμβησης.


Σχετικά με την Μεσσηνία μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρεται ιδιαίτερα σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο της περιοχής, αλλά και σε γειτονικές παραλίες όπου συρρέουν οικογένειες, και οι οποίες προσφέρονται για διάφορες δραστηριότητες, κολύμβηση, καταδύσεις με αναπνευστήρα κλπ. Αναφορά γίνεται ακόμα στα αξιοθέατα και τα αρχαία της περιοχής, όπως η πόλη της αρχαίας Μεσσήνης, το Ανάκτορο του Νέστορα κ.α.

Τέλος το περιοδικό προτείνει ακόμα για Φθινοπωρινές διακοπές στην Ελλάδα, την Σαντορίνη, τη Νάξο, τη Σχοινούσα και την Ιθάκη.
moriasnow.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ