2012-09-30 20:20:55
Φωτογραφία για ΠΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟΥΣ -11 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ... 0-0 ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!
Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική της Super League, με τους πράσινους να έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Κουκουλάκη και να... θερμοπαρακαλάνε για πέναλτι (συγκεκριμένα ο Χριστοδουλόπουλος όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, έπεσε στα γόνατα και παρακαλούσε δείτε το θέμα ΕΔΩ).

Στο πρώτο ημίχρονο οι "πράσινοι" ήταν πιο επιθετικοί σε σχέση με προηγούμενους αγώνες και στο 10′ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Χριστοδουλόπουλου από τον Φούλοπ, ενώ στο 26′ είχε δοκάρι και πάλι με τον Χριστοδουλόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που είχε την καλύτερη στιγμή, όταν ο Περόνε βγήκε τετ α τετ με τον Καρνέζη, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απομάκρυνε τη μπάλα. Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσαμπούρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένο φυσικά τον Αστέρα, που έφτασε τους 10 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που έχει... 4 και κυρίως -11 από τον "αιώνιο"!!!


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (73’ Ζέκα), Μαυρίας (46’ Σισοκό), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Φορναρόλι (61’ Πετρόπουλος).

Στον πάγκο: Καπίνος, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Χουχούμης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Φούλοπ, Πιπίνης, Ουσέρο, Περόνε (90’ Γιαλούσης), Ράγιος, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Ναβάρο, Κουρμπέλης (66’ Ντε Μπλάσις).

Στον πάγκο: Μπαντής, Φορμίκα, Καστέλς, Καρντάσιο, Καλαντζής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πετρούλα... is back!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πετρούλα... is back!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ