2012-09-30 17:22:03
Φωτογραφία για Δίνουν και παίρνουν τα φρουτάκια και το πόκερ
Μπαράζ συλλήψεων από τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου καθώς όπως φαίνεται είναι σε έξαρση το φαινόμενο του παράνομου τζόγου και των καταστημάτων που εγκαθιστούν... ηλεκτρονικούς που χρησιμοποιούνται είτε για το τυχερό και απαγορευμένο παίγνιο «POKER TEXAS HOLD EM», ή για τα γνωστά "φρουτάκια".

Αναλυτικά χθες συνελήφθησαν στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας συνολικά 6 άτομα για παράβαση του Ν. περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη έπειτα από σχετικό έλεγχο των αστυνομικών σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 40χρονης ημεδαπής, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται μια 25χρονη Βουλγάρα ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, γιατί είχε εγκαταστήσει δύο ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, που απεικόνιζαν εμφανώς το τυχερό και απαγορευμένο παίγνιο «ΤΡΙΛΙΖΑ» και ήταν σε κατάσταση αναμονής, πρόσφορο προς άμεση χρήση από θαμώνες του καταστήματος.


Εντός των παιγνιομηχανημάτων, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των τριάντα ευρώ.

Επίσης συνελήφθησαν χθες 5 άτομα ηλικίας 32,35,65 και 65 ετών και μία 37χρονη, ιδιοκτήτρια καταστήματος που είχε επιτρέψει τη διενέργεια και συμμετοχή, στο τυχερό και απαγορευμένο παίγνιο «POKER TEXAS HOLD EM», στα υπόλοιπα 4 άτομα πελάτες του καταστήματος, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο διενέργειας του τυχερού παιγνίου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των χιλίων τριακοσίων σαράντα (1.340) ευρώ.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ Ο ΣΝΟ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ Ο ΣΝΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ