2012-09-30 14:47:58
Φωτογραφία για Δολοφονική επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως τα μεσάνυχτα
Δολοφονική επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στις 2 τα ξημερώματα. Άγνωστοι σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες από αυτόπτη μάρτυρα, πέταξαν τουλάχιστον 10 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα τα πάντα εκεί γύρω να γίνουν παρανάλωμα του πυρός.

Οι μολότοφ είχαν ως στόχο την σκοπιά του τμήματος όπου είχε την βάρδια της μία κοπέλα αστυνομικός η οποία μόλις άρχισαν να πετάνε τις μολότοφ άρχισε να ουρλιάζει και ακόμη και τώρα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Την ίδια ώρα στο τέλος του τετραγώνου όπου βρίσκεται το τμήμα βρισκόταν σε σκοπιά ένας αστυνομικός ο οποίος είδε το όλο συμβάν και αμέσως διαβίβασε στο 100 το συμβάν και την άμεση δράση για το περιστατικό.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα και συγκεκριμένα: ένα περιπολικό, ένα της ασφάλειας με συμβατικές πινακίδες και δύο επιβατικά οχήματα που ήταν σταθμευμένα εκεί, καθώς και σε τέσσερα δίκυκλα.. Βέβαια παρά το σοβαρό της υπόθεσης δεν έγινε ακόμα καμία σύλληψη και δεν βρήκαν κανέναν από τους υπόπτους.
psifiakoohiro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ