2012-09-29 19:45:06
Φωτογραφία για ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΜΟΝΧΕ ΣΤΗ ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ
Ο Βιθέντε Μόνχε μετακόμισε από τον Ολυμπιακό, όπου δεν βρήκε θέση στο ρόστερ, στην Ορντούσπορ του Εκτορ Ραούλ Κούπερ και βγάζει... μάτια στη γείτονα Τουρκία, με τη νέα του ομάδα στις έξι πρώτες αγωνιστικές να εντυπωσιάζει στη τουρκική Superlig.

Στο ματς με τη Γαλατάσαραϊ, η Ορντού όχι μόνο διατήρησε το αήττητό της, αλλά κέρδισε και με 2-0 την πρωταθλήτρια Τουρκίας και βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στη 2η θέση μόλις ένα βαθμό πίσω από την «Τσιμ Μπομ Μπομ». Με τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, η ομάδα του Κούπερ εντυπωσιάζει, όπως και ο Μόνχε που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην όλη πορεία της ομάδας έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι χαρακτηριστικό πως έχει αγωνιστεί σε πέντε ματς της Ορντού στο πρωτάθλημα εκ των οποίων στα τέσσερα ήταν ενδεκαδάτος. Μετρά 299 λεπτά συμμετοχής και για την ώρα ψάχνει το πρώτο του γκολ και την ασίστ.

Μάλιστα για τον Μόνχε υπάρχει αύξηση της αξίας του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Εκεί που η αξία του αρχικά άγγιζε τα 600.000 βάσει της εκτίμησης του τουρκικού σάιτ, «Mackolik», πλέον στοιχίζει περίπου ένα εκ. ευρώ.

Οσο για τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ, τυγχάνει του σεβασμού όλων με τον ίδιο να διατηρεί ακόμα χαμηλούς τόνους, αν και ξέρει πως φέτος η ομάδα του έχει υψηλούς για τα δεδομένα της στόχους και αυτοί είναι έξοδος στο Europa League με τον ίδιο μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα επί της Γαλατά (2-0) να δηλώνει πως «είναι ακόμα νωρίς να πούμε το οτιδήποτε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν ασχολούνται...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεν ασχολούνται...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ