2012-09-29 18:02:02
Φωτογραφία για Η Φλόγα της Αγάπης στο Καναλάκι και στο Νεκρομαντείο [video]
Στα πλαίσια της 25ης Αμφικτιονίας, που ξεκίνησε εχθές στο Καναλάκι της Πρέβεζας, διοργανώθηκε στον χώρο του Νεκρομαντείου εκδήλωση κατά την οποία έγινε η αφή της Φλόγας της 10ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της εδώ και μέρες μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Μετά την άφιξη της φλόγας στην Πρέβεζα εχθές το μεσημέρι λίγο μετά τις 12:00 η φλόγα συνέχισε το ταξίδι της για το Καναλάκι της Πρέβεζας όπου παραδόθηκε σε μέλη του Σύλλογου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Ελπίς» Φαναρίου Πάργας.

Από εκεί και με συνοδεία δεκάδων μοτοσυκλετιστών πέρασε μέσα από τα χωριά του Φαναρίου για να καταλήξει λίγο μετά τις 18:00 στο Μεσοπόταμο.

Οι ποδηλάτες, οι οποίοι να σημειώσουμε μετέφεραν την φλόγα από το Αγρίνιο και οι μοτοσυκλετιστές παρέδωσαν την φλόγα σε παιδιά ντυμένα με κόκκινες χλαμύδες και συνοδεύοντάς τα ανηφόρισαν μαζί τον δρόμο προς το Νεκρομαντείο όπου ανάμεσα σε πλήθος κόσμου άναψαν τον βωμό συνοδευόμενα από την κα Μερκούρη Αρχαιολόγο, προϊσταμένη της ΛΓ' Εφορείας Προσϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας - Άρτας.


Δείτε στην συνέχεια VIDEO από την άφιξη της Φλόγας στην Πρέβεζα, στο Καναλάκι και στο Νεκρομαντείο καθώς και φωτογραφίες ...

Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσουν video με τους χαιρετισμούς επισήμων και εκπροσώπων συλλόγων κ.λπ καθώς και αποσπάσματα από την αξιόλογη θεατρική παράσταση παράσταση από την θεατρική ομάδα "Χθόνια Γη" βασισμένη στο βιβλίο "Πορφυρό Ταξίδι" της Δήμητρας Νικολάου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

pamepreveza.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ