2012-09-29 17:05:06
Φωτογραφία για ΗΤΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΘΡΥΛΟΥ... ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΣΕΛΣΙ 1-2 *ΒΙΝΤΕΟ*
Η μάχη του κέντρου έκρινε το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Αρσεναλ και Τσέλσι στο "Έμιρεϊτς", όπου οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν 2-1 για την 6η αγωνιστική της Premier League.

Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες απέναντι στους Χουάν Μάτα, Εντέν Αζάρ και Όσκαρ, παρόλοο που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ήταν πιο επικίνδυνη. Όταν οι "μπλε" προσαρμόστηκαν στο παιχνίδι των "κανονιέρηδων", είχαν και την τύχη με το μέρος τους, αφού ο Αμπού Ντιαμπί τραυματίστηκε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, και αντικαταστάθηκε από τον Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν. Ο Αρσέν Βενγκέρ γύρισε τον (βασικό δεξιό μέσο στα δύσκολα ματς) Άαρον Ράμσεϊ σε θέση αμυντικού μέσου και έριξε στο ματς τον Θίο Γουόλκοτ και κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους.

Στο 20ό λεπτό, η κάκιστη αμυντική αντίδραση του Λοράν Κοσιελνί έδωσε στο Φερνάντο Τόρες την ευκαιρία να σκοράρει. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ισπανός βρέθηκε τετ-α-τετ, καθυστέρησε, έπεσε μετά από μαρκάρισμα του Κοσιελνί, αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε την παράβαση. Ο πολύ καλός Καρλ Τζένκινσον, λίγο πριν από το τέλος του 1ου ημιχρόνου, έβγαλε ασίστ στο κέντρο της άμυνας της Τσέλσι για τον Ζερβίνιο, που ισοφάρισε σε 1-1.


Στο 2ο μέρος, ο Χουάν Μάτα εκμεταλλεύθηκε ακόμα μία αδυναμία του Κοσιελνί και με εκτέλεση φάουλ με πάσα, η μπάλα πέρασε από το Γάλλο αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα του Βίτο Μανόνε. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, δοκίμασαν τον Πετρ Τσεχ, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας βρέθηκε σε καλή μέρα. Η είσοδος του "άσφαιρου" Ολιβιέ Ζιρού στη θέση του Λούκας Ποντόλσκι δεν έφερε αποτέλεσμα, με το περσινό σκόρερ της Ligue 1 να χάνει τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις, όταν πέρασε και τον Τσεχ, αλλά από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του τέρματος.

Η σύνθεση της Άρσεναλ: Μανόνε, Τζένκινσον, Βερμάελεν, Κοσιελνί, Γκιμπς, Ντιαμπί (17' Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν), Αρτέτα, Ράμσεϊ (66' Γουόλκοτ), Καθόρλα, Ζερβίνιο, Ποντόλσκι (66' Ζιρού)
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ