2012-09-29 15:51:17
Φωτογραφία για Ατρόμητος - Ολυμπιακός (19:30 livestreaming)
Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στις 19.30 στο Περιστέρι τον Ατρόμητο τού Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Οι σύνδεσμοι ανοίγουν 5 με 10 λεπτά πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, ενδέχεται όταν ανοίξει το παράθυρο (του εκάστοτε αγώνα) να εμφανιστούν και νέα λινκς, επομένως αν δεν «παίζει» κάποιο πατήστε την επιλογή:  more links for this mach

Ολυμπιακός

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι η μοναδική του πρωταθλήματος που έχει συγκεντρώσει το απόλυτο των βαθμών σ' αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Το "καρέ" νικών, μάλιστα, έχει συνδυαστεί μ' έναν εντυπωσιακό συντελεστή τερμάτων (12-3).

Εκτός έδρας οι ερυθρόλευκοι έχουν αναμετρηθεί με Βέροια και ΠΑΣ, εξασφαλίζοντας και στις δύο περιπτώσεις τη νίκη με το ίδιο σκορ, το 2-1.

Με σύστημα 4-3-3  και (πολύ πιθανό) ο Τζιμπούρ  να αποτελεί την αιχμή του δόρατος, σκοπεύει να παρατάξει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, για το ματς με τον Ατρόμητο.


Αναφορικά, τώρα, με τα πλάνα του πορτογάλου τεχνικού για το ματς με τον Ατρόμητο, δεν φαίνεται πως υπάρχει η σκέψη να προφυλλάξει κάποιον ή κάποιους από τους παίκτες πρώτες γραμμής.

Την αποστολή συνθέτουν οι: Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Ρόι Κάρολ, ενώ τα δύο στόπερ θα παραμείνουν για τρίτο σερί ματς οι Κοντρέρας-Μανωλάς. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Χολέμπας, ενώ αντικαταστάτης του Τοροσίδη, στα δεξιά, θα είναι ο Τάσος Παπάζογλου. Μανιάτης, Μοντέστο και Ιμπαγάσα στα χαφ, ενώ στην επίθεση υπάρχουν αναγκαστικές αλλαγές. Ο Φουστέρ θα πάει στα δεξιά αντί του τραυματία Αμπντούν, ο Μασάντο θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα αριστερά. Οσο για την κορυφή της επίθεσης, ο Ζαρντίμ αναμένεται να χρησιμοποιήσει ξανά τον Τζιμπούρ, αν και ο αλγερινός μπήκε την τελευταία στιγμή στην αποστολή, λόγω ενός μικροπροβλήματος.

Αρχικά, υπήρχε η σκέψη να προφυλαχθεί και να ξεκινήσει βασικός ο Μήτρογλου, ωστόσο, ο Τζιμπούρ νιώθει καλά και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις πριν από τη σέντρα, θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει τον αγώνα.

Ατρόμητος

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, άπαντες αναγνωρίζουν τον υψηλό βαθμό δυσκολίας, ωστόσο αισιοδοξούν πως και απέναντι στον Ολυμπιακό θα δώσουν συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά και τα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο ένα εντός έδρας παιχνίδι που έχει δώσει έως τώρα, επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ (2η αγωνιστική).

Στην αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκε και ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος ξεπέρασε το αιμάτωμα στο μετατάρσιο.

Την αποστολή συνθέτουν οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Επστάιν, Κούτσι, Μπρίτο, Σουμπίνιο και Γκαρσία.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ