2012-09-29 11:24:37
Φωτογραφία για Ο Καμίνης θέλει στήριξη και από… ΝΔ
Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες, που στηρίζονται σε ενδείξεις από τη στρατηγική της πλατείας Κοτζιά, ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης επιθυμεί να είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές του 2014. Επιδιώκοντας μάλιστα αυτή τη φορά να έχει τη στήριξη και της Νέας Δημοκρατίας, πέραν από την πλάτη που προσδοκά και πάλι να βάλουν για εκείνον το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά Στελέχη του Δήμου Αθηναίων έχουν καταγράψει σχετικές κινήσεις από το επιτελείο του Γιώργου Καμίνη, πολλοί εκ των συνεργατών του οποίου δεν κρύβουν τις φιλοδοξίες του άλλοτε Συνηγόρου του Πολίτη, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις στις οποίες συμμετέχουν με δημοσιογράφους, αλλά και με στελέχη των κομμάτων.

Η πρόθεση Καμίνη να ζητήσει τη στήριξη και της Νέας Δημοκρατίας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εδράζεται στο πνεύμα της “συναίνεσης” μέσω της τρικομματικής κυβέρνησης, στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Συγγρού ωστόσο… χαμογελούν με νόημα. Η θητεία Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων καταγράφεται ήδη στα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων που διενεργούνται, ως μια από τις χειρότερες της Μεταπολίτευσης, ενώ η στάση του ίδιου, ο οποίος προχώρησε σε “εκκαθαρίσεις” στελεχών και δημοσιογράφων του Αθήνα 9.84, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, δεν έχει ξεχαστεί από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.


Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο του Δήμου Αθηναίων μάλιστα, θεωρούν πιθανότερο να μην εξασφαλίσει ο Γιώργος Καμίνης ούτε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, καθώς εκτιμάται ότι η ηγεσία Βενιζέλου δεν θα θελήσει να “χρεωθεί” μια χαμηλής πτήσης υποψηφιότητα στην Αθήνα, στις εκλογές του 2014.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ