2012-09-28 16:44:22
Φωτογραφία για ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ UEFA... «ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΞΑΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ»
Γι’ άλλη μια φορά η κληρωτίδα έφερε για αντιπάλους τον Ολυμπιακό και την Αρσεναλ στο Champions League στη φάση των ομίλων. Αυτή είναι τρίτη φορά μέσα σε τέσσερις περιόδους, που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στη διοργάνωση, όπως επισημάνθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

«Άρσεναλ και Ολυμπιακός ξανά απέναντι», είναι ο τίτλος στο σχετικό δημοσίευμα, όπου γίνεται μια ανάλυση στατιστικών στοιχείων που αφορά αμφότερα τα κλαμπ και επισημαίνεται: «Άρσεναλ και Ολυμπιακός κρύβουν λίγα μυστικά μεταξύ τους για τον αγώνα στον Λονδίνο, καθώς βρίσκονται αντίπαλοι για άλλη μια φορά».

Οι «ερυθρόλευκοι», αν και έχουν επικρατήσει δύο φορές στο Καραϊσκάκη, στις προηγούμενες φορές απέναντι στους «κανονιέρηδες», εντούτοις στο «Εμιρεϊτς» ηττήθηκαν με 2-1 πέρυσι και με 2-0 το 2009.

Πρώην συμπαίκτες… Μέσα στο κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Ο Ράφικ Τζιμπούρ ήταν συμπαίκτης με τον Μπακαρί Σανιά στην Οσέρ από το 2000-2003, ενώ το 2002 ήταν μαζί τους και ο Αμπού Ντιαμπί.


Για δύο χρόνια (2004-06) ο Φρανσουά Μοντέστο και ο Σεμπαστιάν Σκιλασί αγωνίστηκαν παρέα στη Μονακό, ενώ για μια διετία (2008-10) ήταν μαζί στη Βιγιαρεάλ ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Σάντι Καθόρλα. Μάλιστα, τη σεζόν 2009-10 έπαιξε μαζί τους και ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Ρόι Κάρολ δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο ματς της Τετάρτης, αφού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει αποφασίσει στα ματς της Ευρώπης να χρησιμοποιεί τον Μπάλας Μέγιερι, αν και έχει μεγαλύτερη εμπειρία από παιχνίδια με την Άρσεναλ.

Ο 34χρονος γκολκίπερ έχει αντιμετωπίσει 3 φορές τους «κανονιέρηδες» ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετράει μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία. Κακές αναμνήσεις από τον Θρύλο έχει ο Περ Μέρτεζακερ με τη Βέρντερ Βρέμης, καθώς είχε ηττηθεί δύο φορές, με 3-1 στη Γερμανία και 3-0 στην Ελλάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ