2012-09-28 16:33:05
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Καρδιολόγος στο νοσοκομείο Πύργου πήρε άδεια για ψυχολογικούς λόγους και ...βρέθηκε Αθήνα
Η «γάγγραινα» που μαστίζει το χώρο των δημόσιων Νοσοκομείων στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας δεν έχει τελειωμό, καθώς πριν κοπάσει ο θόρυβος με τον καρδιολόγο και τα φακελάκια που φέρεται πως πήρε και τον οφθαλμίατρο που «γέμισε» της Ζάκυνθο με …τυφλούς , ένα νέο περιστατικό έρχεται στο προσκήνιο.

Αφορά στο πολύπαθο νοσοκομείο του Πύργου, όπου γυναίκα καρδιολόγος έλαβε δεκαήμερη άδεια για… ψυχολογικούς λόγους.

Το γεγονός προκάλεσε την παρέμβαση του διοικητή της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Δ. Κατσικόπουλου, ο οποίος ζήτησε τη συνδρομή του διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής του ΠΠΝΠ κ. Γρουζή προκειμένου να του διαθέσει ψυχίατρο ο οποίος μαζί με κλιμάκιο θα πήγαινε στον Πύργο να εξετάσει την …ασθενή καρδιολόγο.

Όταν το κλιμάκιο με επικεφαλής ψυχίατρο του ΠΠΝΠ έφτασε στον Πύργο, επικοινώνησε με την καρδιολόγο από την οποία ζήτησε τηλεφωνικά να του δώσει τη διεύθυνση κατοικίας για να την εξετάσει.


Τα μέλη της επιτροπής έκπληκτα άκουσαν την καρδιολόγο να τους απαντά πως εάν θέλουν να την εξετάσουν να πάνε στην Αθήνα!!!

Με εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ η καρδιολόγος θα κληθεί τη Δευτέρα σε απολογία.

Απολογούνται δυο γιατροί για το φακελάκι και τους τυφλούς

Τη Δευτέρα απολογούνται επίσης ο Διευθυντής της μιας εκ των δύο καρδιολογικών κλινικών του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» για την υπόθεση με το φακελάκι καθώς και ο οφθαλμίατρος του Νοσοκομείου της Ζακύνθου ο οποίος κατηγορείται ότι μοίραζε πιστοποιητικά τυφλότητας σε κατοίκους του νησιού που δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Να σημειωθεί πως και για τις δυο υποθέσεις η παρουσία – απολογία των γιατρών προκειμένου να απολογηθούν είναι μονόδρομος καθώς δεν προβλέπεται αναβολή.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ