2012-09-28 13:24:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης σχολιάζει για το χαράτσι των ακινήτων και το μη συμψηφισμό λαθών του προηγούμενου έτους
Καταφθάνουν τα ραβασάκια της ΔΕΗ με τα νέα χαράτσια ακινήτων σε πέντε δόσεις. Ως εδώ, ας πούμε, καλά. Τα περιμέναμε και αυτά.

Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι το εξής Ασφαλώς και θα θυμάστε τη δέσμευση της πολιτείας για συμψηφισμό των επιπλέον ποσών που από λάθη των αρμοδίων Υπηρεσιών βεβαιώθηκαν κατά την πρώτη δόση του περυσινού τέλους, αφού βέβαια οι ενδιαφερόμενοι προβούν στις προβλεπόμενες για τη διόρθωση ενέργειες.

Συγκεκριμένα, στο δικό μου λογαριασμό και κατά την καταβολή της πρώτης δόσης βεβαιώθηκαν πέρυσι 80 ευρώ περισσότερα, από λάθος στην αντικειμενική αξία του ακινήτου.΄Εκανα τις νόμιμες ενέργειες και περίμενα τη διόρθωση και συμψηφισμό του ποσού με τη δεύτερη δόση. Αμ δε. Πλήρωσα πάλι το ίδιο με την πρώτη δόση κατά 80 ευρώ μεγαλύτερο ποσό. Πλήρωσα δηλαδή 160 ευρώ παραπάνω, από λάθος της διοίκησης, με τη διαβεβαίωση του συμψηφισμού. Στο φετινό ποσό που καλούμε να πληρώσω έχει γίνει η διόρθωση στο σωστό μειωμένο κατά 160 ευρώ ποσό, χωρίς όμως τον συμψηφισμό του αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού των 160 ευρώ. Θα μου πείτε ότι ήμουν κορόιδο που πλήρωσα. Να το δεχθώ, αλλά δεν υπάκουσα στις υποσχέσεις κάποιου ιδιώτη απατεώνα, αλλά στις διαβεβαιώσεις κρατικών φορέων, που θέλουν να λένε ότι υπηρετούν το Κράτος δικαίου.


Ο Θεός να το κάνει!

Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος σε αυτή την κατηγορία και οφείλει η πολιτεία να αποκαταστήσει την αδικία. Διαφορετικά, ας μη μιλάμε πια για κρατική συνέπεια και ευαισθησία. Η απόλυτη του κράτους αναλγησία και συνειδητή κοροϊδία.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ