2012-09-28 13:01:24
Φωτογραφία για ΟΔΗΓΟΣ... ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΑΚ ΚΑΛΕΜΠ!
Η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για ακόμα μια χρονιά είναι από τις πιο «ζεστές» μεταγραφικά ομάδες, ωστόσο ο Μπο ΜακΚάλεμπ θεωρεί ότι είναι πιο εύκολο να πετύχεις όταν δεν υπάρχει πίεση.

«Επειδή έχουμε καλούς παίκτες δεν σημαίνει ότι θα είμαστε και πρωταθλητές. Το σημαντικό είναι δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο, βρίσκοντας την κατάλληλη χημεία. Όταν το καταφέρουμε αυτό, δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορεί να μας εμποδίσει να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά», σχολίασε αρχικά σχετικά με το τουρκικό πρωτάθλημα ο Μπο ΜακΚάλεμπ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ αναφέρθηκε στη συνέχεια στην παρουσία του Σιμόνε Πιανιτζιάνι στον πάγκο της ομάδας: «Σίγουρα ο Πιανιτζιάνι αποτελεί πλεονέκτημα για την ομάδα. Ο λόγος είναι ότι ξέρουμε καλά τον τρόπο που αγωνίζεται, καθώς περίπου οι μισοί παίκτες μας έχουν παίξει μαζί του στο παρελθόν. Αυτό είναι θετικό γιατί μπορούμε να βοηθήσουμε τους υπόλοιπους να προσαρμοστούν στα αγωνιστικά δεδομένα του coach»

Για να καταλήξει τονίζοντας ότι το παράδειγμα του Ολυμπιακού δείχνει τον σωστό δρόμο για την κορυφή: «Στην Ευρωλίγκα έχουν γίνει αρκετές εκπλήξεις. Όταν παίζεις πιο... χαλαρά μπορείς να πετύχεις κάτι πιο εύκολα. Όταν δηλαδή δεν υπάρχουν τα μεγάλα ονόματα και πολλές απαιτήσεις. Είναι αρκετές οι φορές που παίζεις πιο καλά όταν δεν υπάρχει πίεση. Το είδαμε πέρσι με τον Ολυμπιακό που ήταν μια νεανική ομάδα και κατέκτησε στο τέλος της σεζόν το τρόπαιο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ