2012-09-28 12:49:58
Φωτογραφία για ΤΕΛΙΚΑ... ΤΕΣΤ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Ο Ολυμπιακός πετάει σήμερα το μεσημέρι (13:00) για την Μόσχα όπου θα αγωνιστεί στο πολύ δυνατό τουρνουά, Αλεξάντερ Γκομέλσκι Καπ, που διοργανώνει η ΤΣΚΑ.

Εκεί οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες ξεκινώντας από την Λοκομοτίβ Κούμπαν του Νικ Καλάθη και Άλεκς Μάριτς αύριο στις 16:00 στην πρεμιέρα του τουρνουά.

Το δεύτερο φιλικό θα είναι απέναντι σε έναν από το δεύτερο ζευγάρι το οποίο είναι ΤΣΚΑ – Ζαλγκίρις και ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή.

Οι επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ξεκινούν στις 4 Οκτωβρίου και ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, θέλει να δει σε τι κατάσταση και πόσο έτοιμοι είναι οι παίκτες του καθώς φέτος οι παίκτες του Θρύλου ξεκινούν ως φαβορί έχοντας κατακτήσει πέρσι Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό και στόχος τους είναι να τα πάνε εξίσου καλά και φέτος.

Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει να δει πως θα ανταποκριθεί η ομάδα του σε συγκεκριμένους τομείς στο παιχνίδι, όπως τα αμυντικά ριμπάουντ και γενικότερα η αμυντική λειτουργία της ομάδας, αφού εκεί είχε εντοπιστεί πρόβλημα στα προηγούμενα φιλικά.

Έτσι αναμένεται να βγουν εξαιρετικά χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια από αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού θα γίνει εμφανές ποιες θα πρέπει να είναι οι τελευταίες πινελιές που θε πρέπει να προστεθούν πριν αρχίσουν οι επισημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ