2012-09-28 09:49:32
Φωτογραφία για Ο πατέρας του νεκρού μιλά για το μακελειό στο Ροτάσι: Το φονικό ήταν προμελετημένο
Απο τα στοιχεία προκύπτει ότι ο 17χρονος μαχαίρωσε τον Γιωργη μου όμως με εντολή του πατέρα του. Αυτός τα έκανε όλα. Θέλω ο πατέρας να σαπίσει στη φυλακή. Αυτός σκότωσε το κοπέλι μου. Στη μνήμη του παλικαριού μου...αυτό που θέλω είναι να αποδειχτεί η αλήθεια. Με αυτά τα λόγια ο 44χρονος πατέρας του άτυχου νεαρού που το μεσημέρι της Παρασκευής έπεσε νεκρός στην αιματηρή συμπλοκή στο Ροτάσι ζητά δικαιοσύνη για τον θάνατό του καταλογίζοντας την πλήρη ευθύνη όχι στον νεαρό που έριξε την μοιραία μαχαιριά αλλά στον πατέρα του. Τον άνθρωπο που όπως ο ίδιος λέει μέχρι την ύστατη στιγμή δεν σεβάστηκε το αίμα που χύθηκε.

Ακόμα και μια ώρα μετά το θάνατό του και ενώ εγώ χτυπιώμουν έξω από το κέντρο Υγείας και προσπαθούσα να μάθω για την υγεία του, μου απέκρυψαν οτι ήταν νεκρός. Ο πατέρας της άλλης οικογένειας βγήκε έξω και μου είπε Είδες Κολοκύθη; Μια φορά σου είχα πει οτι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος
. Τώρα σε έφτιαξα. Εκείνος γνώριζε οτι το παιδί μου ήταν νεκρό και με αντιμετώπισε με αυτόν τον τρόπο αντί να σκύψει το κεφάλι για το φονικό και να κοιτάξει τον τραυματισμένο γιό του. Και υπάρχουν δεκάδες μάρτυρες που το άκουσαν. Εγώ στη θέση του ποτέ δεν θα άφηνα τους γιους μου να σκοτώσουν. Τον Γιώργο πάντα τον απέτρεπα. αναφέρει ο ίδιος στην εφημερίδα Πατρίς υπογραμμίζοντας την πεποίθησή του ότι το φονικό ήταν προμελετημένο.

Ήθελαν να μου δώσουν μια συμφορά που θα με πονέσει και θα με στιγματίσει σε όλη μου τη ζωή. Σκότωσαν τον Γιώργη μου τον πρωτότοκό μου γιατί αυτός ήταν ο διάδοχος και το στήριγμά μου. Ήθελαν να μην έχω συνέχεια γνωρίζοντας το δράμα μου με τα άλλα μου παιδιά. Όπως σημείωσε ο ίδιος παρά τις προστριβές που είχαν οι δυο οικογένειες μεταξύ τους ποτέ δεν περίμενε ότι τα πράγματα θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Μάλιστα πριν από χρόνια είχε γίνει προσπάθεια να σταματήσουν οι έριδες και ο πατέρας του 17χρονου δράστη είχε κουμπαριάσει με την οικογένεια του 17χρονου νεκρού βαφτίζοντας ένα απο τα αδέρφια του.
prisma news
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Έλληνας που μιλά 32 γλώσσες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Έλληνας που μιλά 32 γλώσσες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ