2012-09-28 01:16:03
Φωτογραφία για Οι «μα...ίες» στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων! [Video]
«Λέτε μα...ίες» είχε πει μόλις επέστρεψε από το ταξίδι στην Μπολόνια ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας στους Κώστα Αργυρούση και Γιώργο Παπαγεωργόπουλο (FM 100) αναφερόμενος στον «τεράστιο θόρυβο» που προηγήθηκε κι ενώ η Τρικαλινή αποστολή βρισκόταν στην γειτονική Ιταλία. Ο κ. Λάππας επανέλαβε τα περί αναφοράς της συγκεκριμένης λέξης στο Ευαγγέλιο, τα Αρχαία Ελληνικά κ.τ.λ. «Είμαι σεμνός, όχι...

σεμνότυφος. Όσοι σκανδαλίζονται, καλά θα κάνουν να διαβάσουν! Δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις, αλλά πονηροί άνθρωποι».

Στρεφόμενος, ακολούθως, στον κ. Κώστα Πατέρα, δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης, είπε: «Να μη ζητάς συγνώμη εκ μέρους μου (σ.σ. για όσα ακούσθηκαν στο ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ). Δεν σε έχω εξουσιοδοτήσει!…».

Ο κ. Πατέρας ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού. «Δεν ζήτησα συγνώμη εκ μέρους σου κύριε Δήμαρχε. Και ουδέποτε σε εξεπροσώπησα. Ζήτησα προσωπικά συγνώμη, διότι δεν συμφωνώ με τα λόγια που εκστομίσατε και δεν τολμήσατε να πείτε εδώ». Ακολούθως, έκανε… ανάλυση της επίμαχης λέξης («μα...ία») και μνεία στην σημασία που αυτή έχει στα αγιογραφικά κείμενα. Κάποια στιγμή, μίλησε και για τη χειρονομία που συνοδεύει τον «όρο» τη... βοηθεία της δεξιάς παλάμης για να πεταχθεί ο κ. Γιώργος Καίκης («Λαϊκή Συσπείρωση»): «Εμείς, πάντως, ως Κουκουέδες, χρησιμοποιούμε και το… αριστερό χέρι!» και να… σκάσει στα γέλια ολόκληρη η αίθουσα.

trikalaola.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ