2012-09-27 22:51:32
Φωτογραφία για ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ: Δίνει 65.000.000 δολάρια και παντρεύεσαι την κόρη του
Μια έκκληση που προκαλεί διφορούμενα συναισθήματα. Γέλιο, αμηχανία, εκνευρισμό και ένα δυνατό «δεν βαριέσαι βρε αδερφέ, δηλώνω εθελοντής». Ο μεγιστάνας ακινήτων Cecil Chao-Sze Tsung δίνει 65.000.000 δολάρια σε όποιον καταφέρει να συγκινήσει τη λεσβία κόρη του, τόσο ώστε να τον… παντρευτεί.

Η 33χρονη Gigi Chao, απόφοιτη του Πανεπιστήμιου του Μάντσεστερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα παντρεύτηκε τη σύντροφό της στη Γαλλία. Όταν το έμαθε ο πατέρας της, έγινε έξαλλος. Αμέσως έδωσε μια επιστολή στον Τύπο, μέσω της οποίας αναζητά γαμπρό μπας και… «γίνει καλά η κόρη του», όπως υποστηρίζει.

«Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι πλούσιος ή φτωχός. Σημασία έχει να είναι καλόκαρδος»,δήλωσε ο Chao-Sze Tsung, χαρακτηρίζοντας «ψευδή» τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κόρη του παντρεύτηκε γυναίκα.

Σύμφωνα με το Bussiness Insider, o πατέρας της 33χρονης τόνισε ότι το χρηματικό έπαθλο ήταν «ένα κίνητρο για να προσελκύσει κάποιον που έχει το ταλέντο, αλλά όχι το κεφάλαιο για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση».

«Η Gigi είναι μια πολύ καλή γυναίκα με ταλέντα και καλή εμφάνιση. Είναι γενναιόδωρη και κάνει εθελοντική εργασία», πρόσθεσε. Ωστόσο, μιλώντας στην Post South China Morning, ο Chao αρνήθηκε ότι θα ανάγκαζε την κόρη του να παντρευτεί έναν άνδρα παρά τη θέλησή της.

ΠΗΓΗ: radar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το σεξ που δεν θες να κάνεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το σεξ που δεν θες να κάνεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ