2012-09-27 16:54:04
Φωτογραφία για ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ Ο ΛΟ!
Ο Έισι Λο συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του και όπως όλα δείχνουν θα παρουσιαστεί πανέτοιμος απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ στην πρεμιέρα της Euroleague (11/10). Ο ρόλος του είναι πολύτιμος στο παιχνίδι της ομάδας και φάνηκε στην πράξη το πόσο σημαντική ήταν η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, καθώς από τότε που ήρθε στο Λιμάνι, μαζί με τον Τζόι Ντόρσεϊ, οι ερυθρόλευκοι μεταμορφώθηκαν προς το καλύτερο φτάνοντας στην κορυφή.

Ο Αμερικανός γκαρντ λόγω τραυματισμού, καθώς έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς, έχει μείνει εκτός δράσης το τελευταίο διάστημα και έτσι στα φιλικά προετοιμασίας οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν και αγωνίζονται δίχως ένα πολύτιμο "γρανάζι" της ερυθρόλευκης μηχανής.

Λόγω της υπέροχης χημείας και ομοιογένειας που παρουσιάζουν στον αγωνιστικό χώρο οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, δεν αφήνουν να φανεί το κενό του 27χρονου πλέι-μέικερ, καθώς καλύπτουν την απουσία του εκ των έσω.


Είναι δεδομένο όμως πως με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Έισι Λο θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού, τόσο στην δημιουργία με τις εμπνεύσεις, όσο και στην επίθεση με τα γρήγορα ντράιβ και τα ψύχραιμα σουτ που επιχειρεί.

Προς το παρόν ο αριστερόχειρας σουτέρ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς το αιμάτωμα σιγά-σιγά υποχωρεί. Με την επιστροφή των ερυθρόλευκων από την Μόσχα θα ξεκινήσει τις προπονήσεις μαζί με την ομάδα και αναμένεται να πάρει κάποιον χρόνο συμμετοχής στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ στον ΣΕΦ, ώστε να τεσταριστεί η κατάσταση του, ενώ είναι δεδομένο πως θα παρουσιαστεί πανέτοιμος στην πρεμιέρα της Euroleague στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στις 11 Οκτωβρίου, με αντίπαλο την ισπανική Κάχα Λαμποράλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ