2012-09-27 10:13:40
Φωτογραφία για ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΡΟΛ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑ
Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ Κάρολ και Μανωλά, καθώς ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε παρατηρήσεις στον νεαρό στόπερ για συνεννόηση που θα πρέπει να έχουν μέσα στο παιχνίδι.

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας κυριαρχεί ένα θετικό κλίμα στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων, μετά την παρέμβαση του Αριέλ Ιμπαγάσα και τα "γκάζια" του Λεονάρντο Ζαρντίμ, τα νεύρα ωστόσο παραμένουν στην... τσίτα.

Λίγο πριν την αρχηγική ομιλία του Αργεντίνου μέσου μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, όπως έγινε γνωστό, στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού υπήρξε επεισόδιο μεταξύ Κάρολ και Μανωλά.

Συγκεκριμένα ο Βορειοϊραλανδός τερματοφύλακας είχε παράπονα από τον συμπαίκτη του, για τη συνεννόηση τους εντός του αγωνιστικού χώρου, και το εξέφρασε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με τον Πανθρακικό.

Ο νεαρός αμυντικός ωστόσο αντέδρασε άσχημα στις παρατηρήσεις του έμπειρου γκολκίπερ, εκνευρίστηκε και δυσανασχέτησε, με αποτέλεσμα να απαντήσει με άσχημο τρόπο στον Κάρολ, ο οποίος με την σειρά του αγρίεψε με την συμπεριφορά του συμπαίκτη του. Κάπου εκεί τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν, αλλά οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν την κατάσταση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ