2012-09-27 08:38:23
Φωτογραφία για «Κλείνει» Μάσεϊ ο Παναθηναϊκός
Το «όχι» του Λάσμε στέλνει τον Μάσεϊ στον Παναθηναϊκό. Ο πρώην άσος του Άρη βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το «τριφύλλι», καλύπτοντας το κενό στη θέση «4».​

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει το ρόστερ του με έναν παίκτη στη θέση «4» και οι μέρες περνάνε. Ο εκλεκτός για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Τζερεμάι Μάσεϊ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα της Λοκομοτίβ Κούμπαν, νυν ομάδα των Νικ Καλάθη και Άλεκς Μάριτς.

Ο 30χρονος άσος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Ρωσία (14,3 πόντους μ.ό. και 7,3 ριμπ.), όπου εξακολουθεί να είναι γρήγορος, αλτικός, αποτελεσματικός και φυσικά πιο έμπειρος, αφού έχει αγωνιστεί πλέον σε 60 ματς για την Ευρωλίγκα με 12,5 πόντους μέσο όρο.

Ο Μάσεϊ αν και δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Αργύρη Πεδουλάκη, ανέβηκε στην πρώτη θέση της λίστας. Ο Αμερικανός θεωρείται προσιτός οικονομικά, έχει τον πλεονέκτημα ότι είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.


Το στιλ του θυμίζει πολύ τον Λάσμε καθώς και οι δύο μπορούν να αγωνιστούν τόσο στη θέση «4» όσο και στην θέση «5». Ωστόσο, ο Μάσεϊ διακρίνεται περισσότερο για το επιθετικό του ταλέντο και λιγότερο και τις αμυντικές του ικανότητες. Πρόκειται για παίκτη που στη μέρα του μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

Έτσι λοιπόν, με τον χρόνο να αρχίζει να πιέζει, το «τριφύλλι θα «κλείσει» τον Αμερικανοσκοπιανό Μάσεϊ, που γνωρίζει πολύ καλά τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και το ελληνικό πρωτάθλημα, και που παραμένει ελεύθερος από τις 22 Αυγούστου.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ